home CORUPTIE, POLITICA Norica Nicolai va coordona campania la prezidenţiale a lui Mircea Diaconu

Norica Nicolai va coordona campania la prezidenţiale a lui Mircea Diaconu

Share

Norica Nicolai, zisă și „Norica Paukeriţa” sau „Mala mujer a lui Tăriceanu”, va coordona din partea ALDE campania electorală a lui Mircea Diaconu, la prezidențiale.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Pe 26 mai, mult întinerită pe afișe, Norica Nicolai a deschis lista ALDE la europarlamentare. Dezastru total: cu Norica Paukerița pe prima poziție, ALDE n-a făcut pragul de 5%, obținând doar 4,2%.

Fostul europarlamentar Norica Nicolai a declarat că, împreună cu Sorin Câmpeanu (din partea Pro România), va coordona campania pentru candidatul independent Mircea Diaconu.

Sorin Câmpeanu și Norica Nicolai vor fi copreședinții viitoarei alianțe politice dintre Pro România și ALDE. Decizia a fost luată din cauză că mai mulți lideri ai Pro România nu au acceptat ca Tăriceanu să fie copreședinte al alianței.

Unul dintre cei mai vocali lideri ai Pro România împotriva lui Tăriceanu este fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care a fost și co-președinte al ALDE (împreună cu Tăriceanu).

Un alt lider Pro România care s-a declarat constant împotriva unei alianțe între Pro România și ALDE este fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar.

Tudose a scris luni pe Facebook: „Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea Pro România, parcă e cam muuuuult prea mult!!!”

Totuși, alianța Ponta – Tăriceanu se va face și-l va susține pe independentul Mircea Diaconu, la prezidențiale.

Share