Noi tehnologii in domeniul auto – solutii profesionale prin Best Auto Vest

Share

Odata cu sosirea caldurii, majoritatea conducatorilor auto incepe sa isi pregateasca automobilele pentru kilometrii care urmeaza sa ii parcurga – fie ca este vorba de o simpla curatenie in interiorul masinii, la exterior sau poate de inlocuirea unor elemente de sub capota.

Asadar ce ne aduce nou vara anului 2019 in domeniul auto?

Dovada ca tehnologia avanseaza rapid o constituie accesibilitatea si rapiditatea cu care acum pot fi achizitionate piese si accesorii autp. Echipa magazinului online Best Auto Vest a implementat o platforma online dedicata detinatorilor de automobile, mecanicilor sau pasionatilor de aventura pe 4 roti.

Pe noua platforma lansata de specialisti veti putea achizitiona piese auto originale, dar si aftermarket, mai rapid si mai eficient.

Ce tehnologie foloseste platforma rapidauto.ro?

Magazinul online de piese si accesorii auto este construit pe baza sistemului TECDOC, punand la dispozitie un filtru inteligent prin intermediul caruia clientii pot face cautari dupa criterii diverse: compatibilitatea produselor, pieselor si accesorilor auto cu autovehicului detinut.

Echipa de profesionisti intelege importanta calitatii pieselor auto astfel ca asigura acest avantaj clientilor sai printr-un control al calitatii efectuat constant asupra produselor comercializate prin aceasta platforma.

Consultantii Rapid Auto ofera suport si au grija ca toate intrebarile publicului interesat sa primeasca raspuns, ca si solicitarile si comentariile acestuia de altfel.

Pentru a raspunde la toate intrebarile tehnice sau detalii amanuntite despre produse, deseori solicita informatii chiar si de la producatori sau detalii despre statusul comenzii si a livrarii, pentru a oferi tuturor experiente placute privind achizitionarea de piese si accesorii auto.

Produsele Aftermarket, respectiv piesele auto regasite in portofoliul lor la preturi mici, care poarta sigla RapidAuto.ro, indeplinesc toate standardele de siguranta si calitate impuse.

Desigur cei doritori pot cumpara si piese auto originale de la branduri foarte cunoscute ca BOSCH, BREMBO, MANN etc.

Avantaje la achizitia de produse prin RapidAuto.ro:

  • gama larga de piese auto aftermarket sau originale

  • direct de la importator cu Preturi de Depozit

  • expediere rapida cu curierat rapid

  • garantie si dreptul de retur

  • departament de suport calificat

  • cumparaturi online sigure si optiuni de plata variate

  • piese auto originale de calitate fabricate de producatori consacrati

Singurul efort pe care il presupune utilizarea platformei se refera la filtrarea rezultatelor dupa producatorul dorit, apoi putand fi plasata comanda rapid si usor!

Share