home EVENIMENT, POLITICA Noi, Sistemul Ticăloşit şi umilirea Cristinei Guseth VIDEO

Noi, Sistemul Ticăloşit şi umilirea Cristinei Guseth VIDEO

Share

Aşa cum atrăgeam atenţie în articolul precedent, Cristina Guseth nu este pregătită pentru portofoliul Justiţiei şi a primit azi o lecţie dură. Dacă aş fi sângeros, ar trebui să dau transcript la aceste zece minute horror, în care Guseth a fost desfiinţată efectiv, dovedindu-i-se clar că nu se pricepe la ce se angajează să facă.

Am explicat de ieri că Guseth nu este jurist şi că va intra rapid în coliziune, în Comisia Juridică, cu reprezentanţii Sistemului Ticăloşit, care nu vor ezita să o calce în picioare, pentru că…

l-a susţinut făţiş pe Traian Băsescu în timpul loviturii de stat din iulie 2012 şi după;

este o cunoscută apropiată a Monicăi Macovei, care este considerată de diferiţi vectori mai mult sau mai puţin vizibili ai Sistemului Ticăloşit o trădătoare de ţară, pentru că ar fi vorbit de rău România în Parlamentul European;

este o apărătoare feroce a statului de drept, ceea ce aceşti puşcăriabili nu vor ierta niciodată.

Ei, şi de aici începem. Pe scurt, azi Cristina Guseth a fost sfâşiată, umilită, aneantizată în Comisia Juridică, apoi lăsată să fie ministrul Justiţiei, pentru că aceşti oameni au ajuns la concluzia că au terminat-o definitiv pe aceasta şi va fi un ministru comod pentru ei, după ce au pus-o cu botul pe labe.

Practic, atunci când a fost umilită Cristina Guseth, am fost umiliţi cu toţii. Ce ne-a spus azi gaşca de posibili infractori care conduce România:

Bă, noi suntem la putere şi facem ce vrem, bă, iar voi nu sunteţi capabili nici să aduceţi un om care are habar de Justiţie, bă, fraierilor, iar noi vă vom călări în continuare, boilor, sclavilor, animalelor, slugilor. Noi suntem stăpânii voştri, bă… Societatea civilă? Strada? Puah!…

Iar acum rolul Cristinei Guseth este să se înconjoare de consilieri aleşi din stele, simultan oameni integri, jurişti excelenţi şi birocraţi dornici să debirocratizeze, pentru a putea face faţă.

Oricum, la faza asta cu Guseth Dacian Cioloş mi se pare că a fost slab. Pentru postul de ministru al Justiţiei, având în vedere obsesia bolnăvicioasă a lui Eugen Nicolicea sau Şerban Nicolae de a spune tuturor care apără statul de drept că nu se pricep la Justiţie, dădeam concurs.

Concurs de aptitudini, cunoştinţe, rapiditate în reacţie şi rezistenţă la factori de stres şi corupţie. Ca Monica Macovei, atunci când i-a ales pe Morar şi Kovesi. Cu atât mai mult, cu cât Guseth va avea misiunea să facă anul viitor acelaşi lucru pentru numirea noului procuror-şef al DNA şi a noului procuror general al PÎCCJ….

Citeşte şi
La prima vedere, posibilul viitor ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pare a
Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, afirmă, în mesajul adresat în numele Guvernului SUA
Liderul PSD Liviu Dragnea a executat aseară, pe Antena 3, cel mai violent atac de
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur, vecin cu ameninţarea directă, la
Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat vineri că unii politicieni inventează scenarii despre "un alt
Trag, acum şi aici, un semnal de alarmă asupra a ceea ce se va întâmpla
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat semnalul atacului final asupra statului de drept. Acesta
Noi dovezi de lipsă de caracter, comportament infracţional şi practicarea minciunii coordonate. Alde PSD au
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va promova realizarea unui referendum. Şeful statului s-a referit
Bună ziua. Afară sunt 13 grade şi vremea în curs de încălzire. Preşedintele Victor Ponta
Share