Noi.ro ia pulsul pietei de consum si vine cu oferte variate

Share

Ofertele pentru diverse produse sunt un punct de interes pentru diverse persoane care își calculează investițiile lună de lună. Cei care vor să economisească sume de bani lunar aleg să achiziționeze de la magazine de tip cash and carry ceea ce au nevoie, în cantități mari. Un astfel de magazin este și Noi, care poate deveni partenerul vostru de încredere.

Ofertele variate pe care le veți găsi la noi.ro – magazinul online, cât și la magazinul fizic din capitală – sunt cu adevărat avantajoase. Asta pentru că Noi ia pulsul pieței și oferă clienților exact ceea ce au nevoie, la prețuri de nerefuzat.

Stoc generos de marfă – comenzi pentru persoane fizice

În fiecare gospodărie există anumite produse ce trebuie cumpărate în fiecare lună. Asta indiferent dacă vorbim despre produse alimentare, pentru curățenie sau pentru igienă personală și așa mai departe. De la Noi pot achiziționa produse și cei care sunt persoane fizice.

Puteți alege ca o dată pe lună să achiziționați stoc mai mare de produse, astfel încât o perioadă să nu mai aveți grija cumpărăturilor. De la Noi cu cât cumperi mai multe produse de același fel, cu atât scade prețul per produs, deci puteți avea parte de avantaje multiple.

În sezoanele în care aveți de făcut gemuri și dulcețuri spre exemplu, poate veți prefera să comandați borcane de diverse dimensiuni. Brandurile de produse variază astfel încât să găsiți ce căutați, fără a face compromisuri.

Antreprenor? Alegeți să refaceți stocul de marfă de la Noi

Cei care dețin un magazin alimentar trebuie să refacă regulat stocul de marfă. Important este să oferiți clienților ceea ce au nevoie pentru a se baza pe magazinul vostru. Astfel că veți comanda ceea ce se vinde mai bine, ceea ce clienți solicită.

Puteți accesa site-ul noi.ro și veți descoperi toate variantele și ofertele de produse disponibile. Regulat apar noi produse în categoria cu prețul prețurilor. De acolo poate veți comanda produse la un preț și mai mic decât cel normal de pe site, pentru o mai mare economie.

Găsiți la Noi tot ce vă este necesar. De la borcane și găleți care sunt indispensabile pentru orice gospodărie, la mâncare pentru animale și accesorii, produse pentru curățenie fel de fel. Categoriile cu produse nu se opresc aici, dar le puteți descoperi pe toate dacă veți accesa site-ul noi.ro.

Discounturi, reduceri și oferte!

Aceste 3 cuvinte „magice” care înseamnă prețuri mai mici pentru achizițiile pe care trebuie să le faceți pot să vă fie de mare ajutor. Alături de reducerile regulate de pe site și de oferte, nu uitați să vă interesați și despre discounturi.

Asta pentru că la plasarea unor comenzi minime de anumite sume puteți beneficia de discounturi de 1, 2 sau chiar 3 la sută. În special pentru cei care dețin magazine și fac astfel de cumpărături lunar, în cantități mari, discountul poate fi de ajutor.

Accesați site-ul noi.ro și descoperiți mai multe informații. Echipa Noi vă stă mereu la dispoziție, deci cereți ajutorul oricând.

Contact:
comenzi@noi.ro

Share