Noi proteste antiguvernamentale vor avea loc cel puţin în Capitală şi la Cluj

Share

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate pentru duminică seară cel puţin în Bucureşti şi Cluj. Manifestanţii vor protesta contra politizării Justiţiei şi intenţiilor privind Pilonul II de pensii.

UPDATE 21.23: Digi24 Peste 400 de oameni în Piața Victoriei, nemulţumiţi de propunerile de schimbare a Legilor Justiției.

UPDATE 20.26: 200 de manifestanţi sunt în acest moment la Piaţa Victoriei din Bucureşti, şi lumea continuă să vină la protest, conform Digi24.

Proteste masive în Bucureşti şi ţară organizate #Rezist

Noi proteste. Bucureştiul cere demisia lui Mihai “Terente” Tudose

Gata! Problemele sunt prea multe, sfidarea e prea mare. Ne pasă de justiție, de pensii, de Roșia Montană, de păduri, de drepturile noastre legitime iar în acest moment toate sunt amenințate de Tudose și ai lui.

, spun bucureştenii nemulţumiţi. Aceştia explică:

Nu, nu sunt mai multe probleme, de fapt problema este una singură: Guvernul Tudose. Asta ne-ați confirmat și voi în chestionarul de ieri: nu trebuie să ne fragmentăm eforturile, ci să identificăm corect vinovatul pentru toate.

DEMISIA, TUDOSE!
Semnați și voi petiția: http://go.de-clic.ro/TUDOSE-DEMISIA
Diseară, o spunem cu voce tare https://www.facebook.com/events/689970724545359/

Noi proteste. Clujul: “Justitie curata, nu politizata / Pilonul 2 este pentru noi”

Cluj Napoca, a venit toamna si odata cu ea ne intoarcem pe baricade ca sa aparam tot ce am castigat cu atata efort in ultimii ani ca societate civila:

, se arată în chemarea la protest a ardelenilor. Protestul se va concentra pe “introducerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO”.De asemenea, pe “impiedicarea unui infractor sa devina Prim-Ministru”.

“Iesim”, spun iniţiatorii protestului din Cluj, “pentru a apara forma legilor si mecanismelor care asigura independenta Justitiei”. Protestatarii consideră că acestea sunt “coloana vertebrala a oricarui stat de drept”. Manifestanţii îşi vor apăra “viitorul economic pus in pericol de desfiintarea Pilonului 2 de Pensii”.

Şi vineri au fost proteste la Bucureşti şi la Cluj

Proteste au avut loc şi vineri, tot în Bucureşti şi în Cluj. Peste 1.000 de participanţi au fost în Capitală. Alţi 200 au manifestat sub Dealul Feleacului.

Share