Nicuşor Dan: Dacă Firea vrea scandal, să îi dea pe alţii în judecată pe banii ei

Share

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan (USR) îi dă replica Gabrielei Firea (PSD), fost primar general al Capitalei. Se pare că dialogul acesta la distanţă va continua.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, îi atrage atenția Gabrielei Firea că, dacă vrea „să dea lumea în judecată”, să o facă “pe banii ei”. „Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa, în care a angajat-o fostul primar, și e foarte bine așa”, a subliniat Nicușor Dan.

„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită ‘onorabilitate’, îi recomand să dea lumea în judecată, pe banii ei.

Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa, în care a angajat-o fostul primar, și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut. Sunt de subliniat însă două lucruri, privind aceste procese lansate de Firea.

Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau Primăria.

Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confundă cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.

Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții, și nu de conflicte”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Gabriela Firea postase un mesaj furios pe Facebook, numindu-l pe Nicuşor Dan “fratele lui Câine”, după ce Nicușor Dan a anunțat că Primăria Capitalei s-a retras din toate procesele cu jurnaliști și ONG-uri, în care a fost tărâță de fosta primăriță PSD.

Share