home CORUPTIE, POLITICA Nicuşor Constantinescu îi numeşte viermi pe magistraţii care l-au condamnat

Nicuşor Constantinescu îi numeşte viermi pe magistraţii care l-au condamnat

Share

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJ Constanța, a avut o ieșire nervoasă pe Facebook, după ce a primit a treia condamnare definitivă, la 10 ani de închisoare, în dosarul perdelelor forestiere.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Fostul baron PSD se află în închisoare din iunie 2016 și a primit, până acum, condamnări definitive care însumează 20 de ani.

A doua zi după vestea celei de-a treia condamnări, Constantinescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi blestema pe magistrații care l-au anchetat și condamnat și le-a transmis că nu vor avea parte de salarii și pensii din cauza a ”ce va urma”:

”Primiți salarii de sute de milioane? Veți ieși la pensii cu sute de milioane? Pentru mizeriile pe care le faceți oamenilor? Nu vă vor fi suficiente sumele astea să le cheltuiți pentru ce va urma, căci Dumnezeu nu doarme!”, a scris vineri Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Fostul președinte al CJC i-a numit pe magistrați ”viermi” și ”bestii cu chip uman” și îi amenință cu ”judecata lui Dumnezeu”, numindu-le pe judecătoarele care l-au condamnat ”sclave”:

”TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman! Rugați-vă să fiți pedepsiți aici, pe Pământ, căci dacă veți ajunge la judecata lui Dumnezeu, care vede de ce sunteți capabili, pușcăriile nu vă vor fi suficiente să vă salveze de propria voastră nemernicie! (…) Mă uit cu milă și compasiune la viața de viermi ce v-a fost hărăzită! Mă uit cu demnitate la zbaterile voastre de sclave, la rușinea pe care trebuie să o simțiți zi de zi privindu-vă în oglindă și vă compătimesc”, mai scrie Constantinescu în postare.

Cu toate acestea, fostul baron PSD spune că este ”liber în pușcărie” și că îi privește pe magistrați ”cu demnitate”:

”Eu sunt LIBER, aici, în PUȘCĂRIE, iar voi doar niște biete prizoniere ale unui Sistem aberant, care v-a transformat în viermi”.

Share