home CORUPTIE, POLITICA Niculae Bădălău, tun în Giurgiu, cu Maradona şi Scheletu’

Niculae Bădălău, tun în Giurgiu, cu Maradona şi Scheletu’

Share

Tun de milioane de euro pregătit de Niculae Bădălău, la Giurgiu, prin societatea SC La Maradona Impex SRL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Este vorba despre o licitație de 5.000.000 de euro, la CJ Giurgiu, trucată de finul lui Bădălău, pentru „Maradona”, aflat în vizorul DNA, împreună cu prietenul lui Bădălău jr..

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, cunoscut și sub numele de Scheletu’, finul baronului PSD Niculae Bădălău, pregătește trucarea unei licitații privind atribuirea, pe patru ani, a serviciului de catering destinat asistaților sociali, în valoare de aproape 5.000.000 de euro, în favoarea nașului său și a unui primar PSD din Giurgiu.

Licitația urma să aibă loc la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Giurgiu.

Numai că, în urmă cu două zile, DGASPC Giurgiu a anunțat că licitația a fost adjudecată de către o firmă controlată de primarul PSD de la Valea Dragului, Marian Mototolea, care se află sub control judiciar fiind acuzat de procurorii DNA de patru infracțiuni de luare de mită în dosarul permiselor ilegale din Giurgiu.

Pe data de 19 noiembrie 2019, DGASPC Giurgiu, entitate aflată sub controlul lui Marian Mina, a anunțat că, dintre cei patru ofertanți prezenți la licitație, „oferta declarată câștigatoare, respectiv admisibilă, a fost cea prezentată de către SC „La Maradona Impex” SRL, al cărei preț este de 1.429.369,20 de lei”.

Însă prețul de adjudecare al licitației, de 1.429.369,20 de lei, adică vreo 300.000 de euro, este doar pentru trei luni, deși contractul-cadru este pentru patru ani.

Share