Monica Macovei: Toader a trădat Justiţia şi s-a înrolat definitiv în armata PSD/ALDE

Share

Europarlamentarul Monica Macovei spune că Tudorel “Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării”.

Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării.

Monica Macovei, critici dure la adresa lui Tudorel Toader

Cele două fronturi pe care Toader duce războiul politic împotriva justiției independente au fost redeschise astăzi (1) prin anunțul că cere, din nou, președintelui Iohannis revocarea procurorului Augustin Lazăr și numirea la DNA a Adinei Florea, cea care a declarat public că nu a fost niciodată procuror independent, și (2) prin atacul deschis la președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Monica Macovei: Lazăr, Kovesi şi Tarcea apără Justiţia

Procurorul general, procurorul șef al DNA și președinta ÎCCJ au apărat și apără justiția, pe judecătorii și procurorii independenți și curajoși și de aceea Toader îi țintește.

Nu au trecut nici două luni de când Comisia Europeană, prin raportul MCV, a cerut guvernului PSD&ALDE să anuleze modificările la legile justiției și Codurile penale și să înceapă o nouă procedură de numire a unui procuror-șef al DNA, care să continue efectuarea de anchete profesioniste, independente și imparțiale.

Toader nu a îndeplinit niciuna din solicitările Comisiei Europene, ci dimpotrivă, face totul invers! Așa se slăbește și distruge o țară, așa grupul infracțional organizat aflat la putere face din România o țară tot mai mică, irelevantă, la marginea Europei.

Share