Moartea lui Kaczinsky, anticipata de georgieni

Share

New York Daily News: Russian President Vladimir Putin and Polish President Lech Kaczynski pose for a photo (Mori/AP)

Faptul ca Presedintele Poloniei ar putea sa fie ucis intr-un accident aviatic de catre serviciile speciale ruse, a fost anticipat in data de 13 martie 2010 de catre postul de televiziune Imedi din Georgia.

Postul de televiziune respectiv, discutand pe tema agresiunii Moscovei asupra Georgiei, a mentionat ca este posibil ca Lech Kaczynski sa fie ucis cu o incarcatura explozibila plasata de catre FSB, la bordul avionului prezidential polonez.

Blestemul de la Katin (Agentia de Investigatii Media)

Un lant de coincidente stranii a fost revelat, legat de tragicul eveniment al prabusirii avionului prezidential al lui Lech Kaczynski, in preajma locului in care rusii au ucis 22.500 de polonezi, elita intelectualitatii, in anul 1940.

Dupa 70 de ani, in a 7-a zi, in acelasi loc e decimata elita politicienilor, urmasi ai celor masacrati. La cateva ore dupa moartea presedintelui Poloniei Lech Kaczynski, deja teoria conspiratiei intrase in functiune.

Astfel a aparut un prim lant de coincidente, care sa gaseasca locul “istoric” si “geometric” al prabusirii avionului Tupolev 154, in care se aflau 88 de demnitari ai Poloniei, intre care si presedintele Kaczynski, un eveniment unic din acest punct de vedere.

Presedintele urma sa fie prezent la comemorarea a 70 de ani de la masacrul din padurea Katin, pe ruseşte Катынь, din 1940, cand rusii, la ordinul lui Stalin, au masacrat 22.500 de polonezi.

Masacrul a avut loc intre 3 aprilie si 9 mai (cu pauza de 1 mai!), in trei locatii diferite, dar numarul cel mai mare al celor executati la fost la Katin.

Cei omorati erau o parte ofiteri activi ai armatei Poloniei, dar si foarte multi civili cu grad de ofiteri in rezerva, polonezii introducand in randurile militarilor intelectualitatea. Acestia au fost arestati la finele anului 1939. Astfel, sute de preoti, mii de ingineri, filologi, matematicieni, floarea intelectualitatii Poloniei, a fost masacrata de catre Stalin.

Rusii au dat vina pe Hitler si pe Germania nazista. Hitler a constituit o comisie speciala, care a adus dovezi concrete ca rusii au comis oribila fapta. Din aceasta pricina, relatiile dintre Uniunea Sovietica si, mai apoi, dupa 1990, cu Rusia au fost extrem de tensionate: “Era cam echivalent cu problema noastra a romanilor, cu tezaurul de la rusi”, spune istoricul Adrian Cioroianu.

“Polonezii nu i-au iertat niciodata pe rusi in aceasta perioada, iar faptul ca pana la urma Vladimir Putin a admis ca rusii au facut masacrul era un prim pas spre reconciliere”, adauga fostul ministru de Externe al Romaniei.

Interesant este ca “in avionul care s-a prabusit se aflau si foarte multi, o mare majoritate dintre urmasii celor executati in acel masacru”, a spus ambasadorul Poloniei la Bucuresti, Wojciech Zajaczkowski, deschizand seria concidentelor stranii.

Asadar, dupa 70 de ani si 7 zile, elita politicienilor polonezi este, la randul ei, decimata langa padurea de la Katin, tot pe pamant rusesc, intr-un avion rusesc. Acest avion – Tu-154 – a fost implicat, din 1960, de cand a aparut, pana in 10 aprilie 2010, in 66 de catastrofe aeronautice. Cea a presedintelui Lech Kaczynski a fost a 66-a, cu 88 de demnitari morti.

Adeptii teoriei conspiratiei vorbesc, din aceasta pricina, de “Blestemul de la Katin”, care se abate iar peste poporul polonez. De reaparitia numarului malefic 11 – 66=6×11, 88=8×11 (6 si 8 fiind la randul lor cifre malefice), ca si la atacul terorist din 9/11/2001, ca si la atentatul de la Madrid, la moartea lui Arafat etc. (toate cuprinzand variatii pe tema numarului 11).

De pilda 9+1+1=11, apoi luna 11 etc., moartea lui Arafat in data de 11.11, atentatul din 11.03.2004 de la Madrid, nu numai data, dar toate cifrele adunate dau 11 etc. Ce au mai gasit “conspirationistii” in legatura cu prabusirea avionului.

Daca se scoate indicativul “Tu” de la Tupolev ramane “Po” – indicativul european al Poloniei si “Lev”, care este echivalentul rus al lui “Lech”.

Iar la 154, de la Tu-154, cifrele adunate dau 10, iar ultima cifra a numarului e 4 – deci 10.04, fiind data prabusirii. Iar apropos de data: 10.04.2010=8, iar 10.04.’10=6, deci din nou cifrele 6 si 8, de care se amintea mai devreme.

In plus, ca o predeterminare a sortii, regretatul presedinte de stat a intenţionat să urmărească El Clasico chiar din tribunele Santiago Bernabeu, însă şi-a amînat vizita la Madrid cu doar 48 de ore înaintea producerii accidentului teribil în care şi-a pierdut viaţa.

Toate acestea, dar si altele, care vor mai aparea, ca si dupa atacurile teroriste, ii fac pe multi sa creada intr-o predestinare si o simbolistica speciala, care atrag dupa ele si teoria unui blestem de la Katin.

NOTA: Am publicat aceasta teorie numerologica, in completarea stirii cu cele afirmate de catre postul de televiziune Imedi, mai mult pentru ca nu puteam lasa doar doua paragrafe. Ma distantez insa de continutul celor doua stiri.

In primul rand, pentru ca acelasi post de televiziune a difuzat de curand si informatia falsa ca rusii cuceresc Georgia, apropiindu-se de Tbilisi, ceea ce le stirbeste credibilitatea. In al doilea rand, pentru ca numerologia este o treaba mai complicata decat 2+2=4.

De exemplu, este greu de spus ca 6 si 8 sunt cifre malefice. In diferitele culturi ale omenirii, toate cifrele au avut si semnificatii oculte malefice, dar deopotriva si benefice. Astfel stau lucrurile si cu numerele 13, 66 sau 666, de exemplu.

Share