MM Stoica îl jigneşte îngrozitor pe CTP. “Scursură greţoasă!”

Share

Din motive care se scapă, MM Stoica se află în extensie de brand, astfel că îl vedem vorbind despre lucruri în care credeam că e afon, dar constatăm că e meşter.

Pe contul personal de Facebook, manager-ul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat în termeni duri pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Ofer un tricou macron (firma care produce echipamentul de joc al lui Dinamo – n. red.) puţin purtat celui/celei care-mi găseşte o scursură mai greţoasă decât CTP”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală a reţelei de socializare.

Oficalul de la FCSB nu a detaliat motivul derapajului. În ultimele zile, CTP a fost ţinta mai multor atacuri venite în urma unor comentarii ale jurnalistului la adresa Patriahului Daniel şi a credincioşilor, comparaţia celor din urmă cu vitele fiind interpretată drept o jignire.

„Pentru a prosti oamenii, şarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică, o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstoreşte: fiindcă a interzis pelerinajul la moaştele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni”, a fost fraza infierată de detractorii lui Cristian Tudor Popescu .

Cu puţin timp înainte de atacul lui MIhai Stoica, Cristian Tudor Popescu comentase la Digi24 reacţiile negative la adresa sa din partea unor reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe, dar şi a unor persoane din spaţiul public, explicând că nu a vrut să spună că toţi credincioşii sunt nişte vite, ci doar cei care-l ascultă pe Patriarhul Daniel fără să gândească.

Întrebat despre criticile pe care le-a primit în ultima perioadă, CTP l-a corectat pe moderator, spunând că a primit înjurături, nu critici.

„Critica se bazează pe fapte, argumente. N-am cum să răspund jignirilor. Unei înjurături n-ai cum să-i răspunzi. Ea nu are vreun sens raţional cum să o contrazici. Dacă cineva îmi spune «te bag în mă-ta», pot să-l contrazic? Să-i spun că e o operaţie dificilă având în vedere statutul meu actual?”, s-a întrebat gazetarul.

Share