Mitingul Uniunii Social Liberale şi cultura urii

Share

În bună tradiţie a serviciilor secrete şi a aparatelor de putere de inspiraţie kominternistă, liderii USL au apelat la tehnica dublului limbaj.

ZiareLive

Trimiţându-i oficial acasă pe manifestanţii de la Arcul de Triumf, rugându-i să fie civilizaţi şi nonviolenţi, i-au trimis, prin suborganizaţiile de partid participante la manifestaţie, şi la Piaţa Victoriei, la Palatul Victoria, într-un miting antiguvernamental cu aparenţe spontane.

Dan Diaconescu către USL: Jos labele de pe mitingul poporului! (Hazmedia)

Acesta este un lucru de domeniul evidenţei, aşa procedează toate organizaţiile de genul acesta.

În acest timp, Sandra Stoicescu intra, pe Antena 3, în pielea speakerului de televiziune aflat în situaţie revoluţionară, strecurând parşiv “În acest moment se pregătesc manifestaţii de protest la Londra şi Madrid”.

Hai, nu zău! Chiar în acest moment, nu-i aşa? Şi cu Sorin Roşca Stănescu ce vă faceţi, că intră-n politică şi vă arde la piele!

Iar acum să vedem cultura urii la liderii USL, care au anunţat că resping dialogul cu Puterea şi au instigat pe faţă românii să-i urască pe liderii PDL şi pe şeful statului.

Victor Ponta, preşedintele PSD:

“Conducătorii ţării sunt duşmanii românilor”

“În această ţară ai dreptul de a trăi, chiar dacă nu te numeşti Băsescu, Udrea sau Boc”

Crin Antonescu, preşedintele PNL:

(către manifestanţii din Piaţa Universităţii) “Nu ştiu pe cine veţi vota, dar vă iubim, suntem alături de voi şi vă spunem: «Bine aţi venit»”

(tot către manifestanţii din Piaţa Universităţii) “Nu putem singuri să vă scăpăm de ăştia, putem scăpa doar împreună. De aceea vă spun: bine aţi venit! Împreună scăpăm de ăştia!”

(către toată românimea şi în general către tot Universul) “Noi, Opoziţia politică din România, cerem protestatarilor, sindicatelor, organizaţiilor pensionarilor, militarilor rezervişti etc. să ne unim şi să scăpăm de ăştia”

“Promit, împreună cu Victor Ponta şi Daniel Constantin şi cu dumneavoastră, cinste, pricepere şi cuviinţă, prin respectul faţă de muncă şi performanţă” (Să vă creadă cine poate!)

“Domnilor de la putere, între noi şi voi nu mai există nici un compromis. Nici o violenţă, dar nici un compromis, nici un compromis dar nici o violenţă” (liderul PNL începe aici deja să abereze şi se îndreaptă spre celebrele sale perifraze alambicate, fără cap şi fără coadă)

“Domnule preşedinte Traian Băsescu, ultimul preşedinte comunist prin trecut şi prin apucături, pleacă!”

“Domnule prim-ministru Emil Boc, ultimul premier comunist prin trecut şi prin apucături, pleacă!”

Share