Miting de amploare la Piaţa Victoriei, în această seară

Share

Comunitatea Declic organizează, duminică, 19 mai, un mare miting în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Intitulat “Toţi pentru Europa”, evenimentul începe de la ora 18:00, potrivit unui comunicat remis miercuri Ziare.com.

Scopul evenimentului este de a-i motiva pe cetăţeni să iasă la vot la alegerile europarlamentare, care se vor desfăşura pe 26 mai, şi de a conştientiza importanţa implicării civice prin prezenţa la vot, potrivit sursei citate.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În cadrul manifestaţiei vor concerta trupele Vamă, Omul cu şobolani, Taxi şi Emil. “Corul Sound va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosferă pentru toţi participanţii din piaţă. Toţi artiştii participă pro bono la eveniment.

În acelaşi timp, 4000 de oameni, membri ai comunităţii Declic, vor realiza o coregrafie specială, pentru a transmite mesajul ‘Romania iubeşte Europa'”, mai precizează comunicatul.

De asemenea, vor urca pe scenă personalităţi din diferite domenii, fără implicare politică. Printre cei care vor transmite pe scenă un mesaj de mobilizare la vot sunt filosoful Mihai Şora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole şi Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la “Dăruieşte Viaţa”.

“Ieşim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde nu doar viitorul României, ci şi al Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot. Nu dăm culoare politică manifestaţiei. Însă îi dăm spirit european”, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădăţan, citat în document.

Share