home POLITICA Mitică Iliescu dă în gât CIA şi SRI că au monitorizat membri CSAT

Mitică Iliescu dă în gât CIA şi SRI că au monitorizat membri CSAT

Share

Mitică Iliescu, fostul şef al SPP pe vremea preşedintelui Ion Iliescu, s-a trezit vorbind după ce a uitat să-şi ia rudotelul. Într-o postare rudă bună cu turnătoria, el îi dă în gât pe cei de la Serviciul Român de Informaţii şi cei de la Central Intelligence Agency. Ei ar fi avut neobrăzarea să-i monitorizeze pe membri CSAT.

Iliescu, sfătuitor dragnist, îl face porc pe Hans Klemm, revine şi se scuză

În fapt, monitorizarea membrilor instituţiilor statului este o practică normală şi curentă în toate statele democratice. Ca şi a jurnaliştilor acreditaţi pe aceste instituţii. Din motive de siguranţă naţională. Dar să lăsăm să curgă aberaţiile consilierului de taină al lui Liviu Dragnea.

mitică iliescu

Mitică Iliescu: MEMBRII CSAT MONITORIZATI DE CATRE SRI SI CIA!!!

Aceasta este scrisoarea pe care i-am trimis-o Presedintelui Comisiei de control SRI!
Va las sa trageti dvs concluziile, dupa ce o lecturati…

“DOMNULE PRESEDINTE IULIAN CLAUDIU MANDA,

Va informez ca am intrat in posesia unor date care reflecta faptul ca, din ordinul domnilor George Maior si Florian Coldea, membrii CSAT au fost monitorizati in mod complex, unii cu mandate date pe siguranta nationala, altii fara mandat, sau pe mandatele date pentru alte persoane din anturajul acestora.

De asemenea, am primit informatii conform carora a fost monitorizat, pe mandat de siguranta nationala, si domnul Crin Antonescu, inclusiv in perioada in care a asigurat interimatul functiei de Presedinte al Romaniei.

Oroare! Tăriceanu, monitorizat

Monitorizarea domnului Calin Popescu Tariceanu s-a facut pentru ca reprezentantii CIA la Bucuresti il suspectau ca are conexiuni cu francezii si nu doreau ca acesta sa acceada intr-o asemenea functie. Si dosarul penal care i s-a construit a fost facut tot la sugestia acestora, pentru a fi scos din functia actuala si din zona politica.

Monitorizarile mentionate anterior au fost facute tot la sugestia reprezentantilor partenerului strategic. Informatiile obtinute in acest mod au fost transmise ilegal reprezentantilor partenerilor nostri strategici, afectand grav Siguranta Nationala a Romaniei!

Din datele primite reiese si faptul ca, vis-a-vis de aceste aspecte, nu a fost strain nici Departamentul Securitatii Nationale din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Din interiorul SRI

Informatiile prezentate in aceasta scrisoare mi-au parvenit de la persoane din interiorul SRI, persoane angrenate in operatiunile de monitorizare si ale caror date, furnizate anterior, s-au confirmat in totalitate!

V-am prezentat aceste aspecte, avand in vedere faptul ca doar Comisia, pe care cu onoare o conduceti, poate sa le verifice si sa stabileasca adevarul, vinovatii si masurile necesare pentru ca acesta situatie sa nu se mai repete.

Va asigur, domnule Presedinte, de sincera colaborare si de aleasa consideratie!

General Dumitru Iliescu
15.04.2018

Share