home EVENIMENT, POLITICA Mitică Buzatu spumegă. A reuşit să facă un micromiting PSD la Vaslui VIDEO

Mitică Buzatu spumegă. A reuşit să facă un micromiting PSD la Vaslui VIDEO

Share

Liderul PSD Vaslui, Mitică Buzatu, i-a apostrofat pe vasluieni, cerându-le ”să iasă din letargie”. Doar câteva zeci de persoane au fost prezente la primul miting organizat duminică, 5 mai, de PSD Vaslui, în campania pentru alegerile europarlamentare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Liderul PSD Vaslui a primit o lecţie usturătoare din partea propriului electorat. Într-un judeţ în care ani la rând PSD-ul a triumfat în alegeri, liderii pesedişti din Vaslui nu au reuşit să mobilizeze decât o mână de oameni pentru a participa la primul miting din campania pentru alegerile europarlamentare.

Prezenţa extrem de redusă l-a determinat pe liderul Mitică Buzatu să-i apostrofeze pe vasluieni, solicitându-le să iasă din starea de letargie, iar la alegerile din 26 mai ”să dea în nas” celor care ”înjură Vasluiul la televizor”.

Mitingul PSD a început pe ritmurile fanfarei de la Cozmeşti, invitată la eveniment, şi s-a încheiat după doar jumătate de oră, timp în care au susţinut discursuri Mitică Buzatu, soţia acestuia, senatoarea Gabriela Creţu, şi alţi câţiva lideri locali.

”N-am să vă vorbesc aici în calitate de preşedinte al consiliului Judeţean. V-am invitat aici la mitingul organizaţiei Partidul Social Democrat şi vreau să reţinem lucru acesta: înainte de a fi administratori, înainte de a fi beneficiari de fonduri, suntem oameni politici, oamenii care la un moment dat gestionează, coordonează activităţile în diversele funcţii în care sunt reprezentaţi”, şi-a început discursul Mitică Buzatu, în faţa celor câtorva zeci de oameni.

Deranjat de numărul mic de membri PSD ori simpatizanţi care au dat curs invitaţiei de a fi prezenţi la miting, Buzatu i-a aprostrofat şi avertizat în acelaşi timp, chiar dacă în finalul discursului a venit şi cu o explicaţie pentru prezenţa slabă la manifestare.

”Noi astăzi am învăţat o lecţie organizând acest miting, sper. Deşi sunteţi încă puţini cei care aţi dat curs acestei invitaţii, eu vă spun că trebuie să ne străduim cu toţii să ieşim din această letargie.

Sunt foarte mulţi interesaţi ca noi să nu dăm atenţie acestor alegeri europarlamentare că poate-poate reuşesc pe acest fond să-i mobilizeze doar pe-ai lor şi în felul acesta să arate, pentru că sunt două mize la alegerile acestea, una internă şi alta externă, încearcă să arată, aţi văzut că există o propagandă foarte susţinută în capul căreia se află preşedintele Iohannis, o propagandă care spune că dacă la 26 mai, la alegerile europarlamentare noi obţinem un rezultat mai slab, adică mai mic de 45%, pe care l-am obţinut la alegerile parlamentare naţionale, atunci Guvernul trebuie să plece.

De unde au inventat ei treaba asta? Ce legătură are Parlamentul European, componenţa acestuia, rezultatele din 26 mai, şi cu plecarea Guvernului României? Este o străduinţă extraordinară a unor oameni care atunci când au fost la Guvern n-au făcut nimic” a afirmat liderul PSD Vaslui în faţa mulţimii.

Citeşte şi
PSD înregistrează o înfrângere teribilă, obţinând în exit-poll-uri numai 25,8% din voturi, ca şi PNL,
Referendumul pe Justiţie ar fi trecut pragul de validare, dar orice vot contează, aşa că
Rovana Plumb şi Carmen Avram s-au făcut de râs la Bruxelles. O firmă de lobby
Viceprimarul PSD, Marian Olan, din comuna giurgiuveană Izvoarele, apare într-o filmare amenințându-l cu o sabie
Este panică mare la PSD. Duminică vor veni peste şapte milioane de români la vot.
A apărut un song de campanie marca PSD care este anti Frans Timmermans. Nişte copii
Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a declarat miercuri, la Brăila, că semnarea de către partidul pe
PNl s-a detaşat în intenţiile de vot la europarlamentare, conform unui sondaj recent realizat de
Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că ştie de la "prieteni şi colegi din
Carmen Avram, de pe lista PSD la europarlamentare, este sluga perfectă. Ea a declarat că
Share