home EVENIMENT, POLITICA Mitică Buzatu spumegă. A reuşit să facă un micromiting PSD la Vaslui VIDEO

Mitică Buzatu spumegă. A reuşit să facă un micromiting PSD la Vaslui VIDEO

Share

Liderul PSD Vaslui, Mitică Buzatu, i-a apostrofat pe vasluieni, cerându-le ”să iasă din letargie”. Doar câteva zeci de persoane au fost prezente la primul miting organizat duminică, 5 mai, de PSD Vaslui, în campania pentru alegerile europarlamentare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Liderul PSD Vaslui a primit o lecţie usturătoare din partea propriului electorat. Într-un judeţ în care ani la rând PSD-ul a triumfat în alegeri, liderii pesedişti din Vaslui nu au reuşit să mobilizeze decât o mână de oameni pentru a participa la primul miting din campania pentru alegerile europarlamentare.

Prezenţa extrem de redusă l-a determinat pe liderul Mitică Buzatu să-i apostrofeze pe vasluieni, solicitându-le să iasă din starea de letargie, iar la alegerile din 26 mai ”să dea în nas” celor care ”înjură Vasluiul la televizor”.

Mitingul PSD a început pe ritmurile fanfarei de la Cozmeşti, invitată la eveniment, şi s-a încheiat după doar jumătate de oră, timp în care au susţinut discursuri Mitică Buzatu, soţia acestuia, senatoarea Gabriela Creţu, şi alţi câţiva lideri locali.

”N-am să vă vorbesc aici în calitate de preşedinte al consiliului Judeţean. V-am invitat aici la mitingul organizaţiei Partidul Social Democrat şi vreau să reţinem lucru acesta: înainte de a fi administratori, înainte de a fi beneficiari de fonduri, suntem oameni politici, oamenii care la un moment dat gestionează, coordonează activităţile în diversele funcţii în care sunt reprezentaţi”, şi-a început discursul Mitică Buzatu, în faţa celor câtorva zeci de oameni.

Deranjat de numărul mic de membri PSD ori simpatizanţi care au dat curs invitaţiei de a fi prezenţi la miting, Buzatu i-a aprostrofat şi avertizat în acelaşi timp, chiar dacă în finalul discursului a venit şi cu o explicaţie pentru prezenţa slabă la manifestare.

”Noi astăzi am învăţat o lecţie organizând acest miting, sper. Deşi sunteţi încă puţini cei care aţi dat curs acestei invitaţii, eu vă spun că trebuie să ne străduim cu toţii să ieşim din această letargie.

Sunt foarte mulţi interesaţi ca noi să nu dăm atenţie acestor alegeri europarlamentare că poate-poate reuşesc pe acest fond să-i mobilizeze doar pe-ai lor şi în felul acesta să arate, pentru că sunt două mize la alegerile acestea, una internă şi alta externă, încearcă să arată, aţi văzut că există o propagandă foarte susţinută în capul căreia se află preşedintele Iohannis, o propagandă care spune că dacă la 26 mai, la alegerile europarlamentare noi obţinem un rezultat mai slab, adică mai mic de 45%, pe care l-am obţinut la alegerile parlamentare naţionale, atunci Guvernul trebuie să plece.

De unde au inventat ei treaba asta? Ce legătură are Parlamentul European, componenţa acestuia, rezultatele din 26 mai, şi cu plecarea Guvernului României? Este o străduinţă extraordinară a unor oameni care atunci când au fost la Guvern n-au făcut nimic” a afirmat liderul PSD Vaslui în faţa mulţimii.

Citeşte şi
Mesaj foarte dur, suburban, al lui Mircea Badea, la adresa pesedistilor care il sustineau pana
Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a
Locuitorii din Slatina, judetul Olt, au din nou parte de apa neagra la robinetele din
Cosmin Prelipceanu, realizator al emisiunii Jurnalul de Seara de la Digi24, a anuntat joi ca
O parte semnificativă din datoria de 15 milioane de euro a PSD, către firmele și
30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose spune că
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național, că
Președintele Klaus Iohannis face ce a promis în campania electorală: PSD trebuie să dispară din
După dictonul "noi facem ce vrem noi şi când vrem noi, nu-i lăsăm pe alţii,
Share