home POLITICA Mirel Palada l-a dat în gât pe Mihai Goţiu la Senat pentru jigniri

Mirel Palada l-a dat în gât pe Mihai Goţiu la Senat pentru jigniri

Share

Mirel Palada cere un punct de vedere al Senatului privind bătaia pe care i-a administrat-o lui Mihai Goţiu la B1 TV. Tot el însă îl acuză pe senatorul USR pentru că i-ar fi adus jigniri.

Domnul Palada face o nouă încercare de a muta dezbaterea din sala de judecată în Senat. Încearcă să scape mai ieftin de răspunderea penală. Aştepată din partea Senatului şi a Comisiei juridice un punct de vedere, cu care să se ducă în faţa instanţei.

Mihai Goţiu a fost bătut de Mirel Palada, în pauza publicitară, la B1 TV

, a declarat Mihai Goţiu la Realitatea TV, în urmă cu câteva momente. Agresortul îşi reclamă victima. Imaginile din studioul B1 TV vorbesc de la sine:

Mirel Palada cere un punct de vedere Senatului

Un bătăuş bate un senator de opoziţie într-un studio de televiziune, prevalându-se de faptul că acesta l-a făcut nesimţit. Ceea ce ar reprezenta o jignire. Agresatul îl fă în judecată. Bătăuşul cere punctul de vedere al Senatului. I-auzi brâul, trece râul:

Senatorul Mihai Gotiu înţelege să mă insulte folosind în repetate rânduri cuvinte precum ‘mincinos’, ‘nesimtit’, ‘o nesimţire totala’ la adresa subsemnatului. În calitatea sa de invitat în această emisiune, alături de Vlad Nistor – vicepreşedinte PNL şi subsemnatul, sociolog Mirel Palada, senatorul USR Mihai Gotiu face o serie de afirmaţii jignitoare la adresa subsemnatului, de natură a-mi prejudicia dreptul la imagine şi reputaţie, folosind un limbaj injurios, depreciativ, nepermis în cadrul unui program audiovizual.

Mirel Palada bate tăriceanul, să priceapă goţiul

Tupeul 2017 manifestat de Mirel Palada este incredibil. Agresorul se justifică, având în vedere că “acest comportament şi discurs jignitor emană de la un senator”. În viziunea huliganului, acesta…

… într-o emisiune televizată, insultă în mod repetat un cetăţean.

Aşa încât spune omul care face de râs artele marţiale…

… vă solicit respectuos să apreciaţi dacă, prin prezenţa sa în calitate de invitat în emisiunea Tal B1 şi din prisma comportamentului său, se poate considera că senatorul Mihai Gotiu a acţionat sau nu în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii.

Două observaţii simple: 1. Se vede că textul este croit şiret, de avocatul lui Mirel Palada. 2. Autorul este cam agramat (“din prisma comportamentului”), dar pune problema în interesul clientului său.

Share