home CORUPTIE, POLITICA Mircea Diaconu spune acum că a greşit ieşind la Revoluţie

Mircea Diaconu spune acum că a greşit ieşind la Revoluţie

Share

După ce a fost tribun-şef, pe 22 decembrie, în Balconul CC, Mircea Diaconu a spus acum, la Antena 3, ca a facut o mare greseala participand la Revolutie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Bineînţeles, el, având buletin de Bucureşti şi halind mere roşii şi alte bunătăţuri de la comunişti, nu avea nii un interes să iasă la o revoluţie anticomunistă, dar când primeşti ordin pe unitate de la adepţii perestroikii, na, aia e.

„Sunt cutremurat… Stati putin! Domnule Diaconu, dumnevoastra ati fost la Revolutie?!”, l-a intrebat, ironic, Mircea Badea.

„Da”, a raspuns Diaconu.

”Stati, domnule, putin. Dumneavoastra ati fost la Revolutie atunci… Eu vad ca multi se duc la Revolutie acum. Mie asta mi se pare tare. Sunt unii care se duc acum la Revolutie si li se pare fac toata treaba. Dumneavoastra ati fost atunci…”, a continuat Mircea Badea.

”Da… mare greseala”, a raspuns Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu este unul dintre cei care in Decembrie 1989 striga sa fie adus Ion Iliescu la sediul Comitetului Central.

Dupa Revolutie, Mircea Diaconu s-a apucat de politica, ajungand astfel ministru si europarlamentar. Ca fost europarlamentar, el beneficiaza de o pensie speciala, situatie pe care o considera drept „miracol”.

Diaconu a declarat, intr-un interviu pentru Recorder, ca are o pensie de 1.400 de euro pentru ca a stat cinci ani in Parlamentul European.

„Si pensiile, ca si asta este interesant. Eu am un singur mandat, asta inseamna 1.400 de euro pe luna. Deci astia-s banii. Pentru mine este un miracol. Pentru mine ca actor, pentru ca pensia de actor este cu totul alta. Si puteam sa fiu mai departe pe pensia de actor, si acum, miraculos, sunt pe pensia asta”, a spus Diaconu, fericit.

Share