home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Mircea Badea: “Să-l băgăm la puşcărie pe preşedintele Traian Băsescu!”

Mircea Badea: “Să-l băgăm la puşcărie pe preşedintele Traian Băsescu!”

Share

Antena 3, “În Gura Presei”, realizator Mircea Badea, 20 iunie 2013

“Revenind la treaba asta cu Corlăţean, într-adevăr, corelarea MCV cu aderarea la Schengen e la nivel de discurs.

Ideea era să mai băgăm nişte inşi la puşcărie – nu mai contează dacă întemeiat, neîntemeiat, dovedit, probat, neprobat, nedovedit, într-un mod abuziv, nelegitim, nu mai contează. Să vârâm la pârnăici în general oameni… nu în general… în totalitate oameni care nu-i convin domnului Băsescu, (…) că ne-ajută la MCV (Mecanismul de Cooperare şi Verificare), adică iată, iată ce funcţionează şi ca atare intrăm şi în Schengen, deşi Schengenul n-are absolut nici o legătură cu MCV.

De-aia, dacă tot e să le corelăm, (…) eu zic ca Justiţia din România să ridice miza. Şi să-l bage la puşcărie în mod absolut corect, dovedit, legitim pe domnul Traian Băsescu. Da, este un făptuitor, care are dosare penale multe, pe fapte foarte concrete extrem de evidente, să se renunţe la superimunitatea acestui personaj, singurul om din România care are superimunitate, domnul preşedinte Traian Băsescu şi să-şi urmeze cursul inclusiv Dosarul Flota, care s-a întrerupt, pentru că, vezi Doamne, Băsescu are imunitate, să se renunţe aşadar la protejarea acestui personaj – singura persoană din România deasupra tuturor şi care deţine o superimunitate, nu parlamentarii! şi să-l băgăm în mod corect la puşcărie pe domnul Traian Băsescu.

Atunci, într-adevăr, Raportul MCV va fi într-adevăr va fi fabulos, adică, bă! Justiţia din România a băgat la pârnaie pe preşedintele în funcţie, adică ce altă dovadă de independenţă, de putere, de corectitudine, de legitimitate… ce dovadă mai mare?”

Share