Mircea Badea o face pe Oana Dimofte huidumă obeză

Share

Cu nervii întinşi la maximum după pierderea alegerilor de către stânga reacţionară, Mircea Badea o jigneşte grosolan pe Oana Dobre Dimofte.

Badea nu se dezminte și continuă să folosească un limbaj licențios, pe pagina lui de facebook. Ultima sa victimă este o fostă colegă de-a lui, de la Antena 3, jurnalista Oana Dimofte.

Aceasta a mai lucrat și la Realitatea sau Digi24, fiind un membru de bază în echipa România furată. Cel mai relevant în ecuația aceasta este că ea e și unul dintre editorii paginii Corupția ucide.

Face bine Trump, lasa sperantele degenerate. Daca n-a patit nimic de la coronavirus o huiduma ca tine, obeza si sedentara, cu preocupari degenerate si aspiratii maladive…. Sa speram ca nu i-a dat lui Biden de la progresisti, ca ala uita sa-si ia pastilele…”, a fost mesajul de pe pagina lui Mircea Badea.

Cine este Oana Dimofte

În anul 2017, cei de la Antena3 au aflat că fosta lor colegă se ocupă de coordonarea comunității Corupția ucide și au făcut publică informația. Mai mulți membri au fost uluiți, în contextul în care aceasta lucrase la postul de televiziune al lui Dan Voiculescu.

„Pentru că astăzi a circulat această captură cu pretenția de a fi inventat apa caldă și mersul pe jos. Bună, sunt Oana și, din luna februarie, sunt unul dintre editorii paginii Corupția Ucide. Nu e nimic secret în asta.

Nu e vreo „coordonare din umbră” și nu a fost vreodată, singurul motiv pentru care nu am fluturat această informație e că nu aș fi vrut să mai văd încă 47442 de scenarii stupide în care cineva vrea să își pună protestele la butonieră. Așa cum par să se străduiască atâția alții.

Fiți pe pace, nu sunt nici singurul editor, nici printre cei mai importanți de acolo. Pentru că niciunul dintre noi nu e mai important ca altul. Așa funcționăm de zece luni de zile.

Da, în perioada 2006-2012 am apărut, destul de des, la televizor. La Realitatea Tv și la Antena 3, ca invitat. Cea mai mare parte din această perioadă, am lucrat și la „oficiosul” EVZ. În ambele calități, am scris și vorbit, în deplină libertate, exact ce și cum am crezut de cuviință”, a spus Oana Dobre Dimofte.

„Fotografia din imagine e din anul 2007 și 2008. La Referendumul din 2012, eram deja de doi ani la Realitatea Tv. Bună, sunt Oana și, din februarie, sunt unul dintre moderatorii comunității Corupția Ucide.

Și sunt onorată că am cunoscut acolo oameni care știu de ce suntem împreună. Marele motiv pentru care facem asta e faptul că știm un lucru: „Corupția ucide” NU este o metaforă. Nici un slogan. Este o realitate. Corupția chiar ucide, fizic, moral și spiritual”, a mai scris jurnalista.

În prezent, Oana Dimofte se ocupă și de site-ul său educatieprivata.ro, care se află în regia de vânzări a lui Dragoș Stanca, Thinkdigital.

Share