home POLITICA Mircea Badea îl ameninţă cu bătaia pe jurnalistul Ovidiu Vanghele

Mircea Badea îl ameninţă cu bătaia pe jurnalistul Ovidiu Vanghele

Share

Mircea Badea, realizator la Antena 3, şi jurnalistul Ovidiu Vanghele au avut un conflict dur pe Facebook. Badea a ameninţat din nou cu bătaia, după ce Vanghele i-a spus că, în trecut, l-ar fi pus pe fugă pe Mihai Gâdea.

Mircea Badea, kilograme de înjurături

Totul a pornit de la un noian de înjurături ale lui Mircea Badea la adresa jurnalistului. Badea a distribuit o postare de pe pagina jurnalistului, în care Ovidiu Vanghele scria că a stat mai bine de patru ore în trafic, de la ieşirea din Braşov, la Buşteni.

„Totuşi, când eşti atât de prost ca prostul ăsta, mai eşti şi prost. Prostule!“, a fost comentariul lui Mircea Badea.

Ovidiu Vanghele a ţinut să-i răspundă: „Salută-l pe lache ăla de Hâdea, mă ţine minte sigur, că l-am bătut când eram mic (io, că el şi atunci era mai mare, dar la fel). L-am bătut puţin, spre ruşinea mea, că a apucat să fugă. Şi salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule“.

Mircea Badea către Ovidiu Vanghele: “Tu nu eşli ăla atacat cerebral?”

Badea s-a enervat, ameninţând din nou cu bătaia: „Tu nu eşti ăla atacat cerebral? Văd că eşti cu bătaia. Poate ne întâlnim întâmplător odată. Mortule.“

„Iartă-mă, stăpâne, nu mai fac. Promit să-l pup în cur pă domnu’ profesor Voiculescu, să-i beau kuku’ lu’ stăpânu’ nostru Liviu Dragnea şi, în general, să smintesc oamenii mai puţini la minte, ca să le fie din ce în ce mai bine. Marş, gunoiule!“, a răspuns Ovidiu Vanghele.

Mircea Badea a şters apoi acest schimb de replici de pe pagina sa de Facebook.

Share