home CORUPTIE, POLITICA Mihnea Năstase, progenitura infractorului, la şedinţa de guvern

Mihnea Năstase, progenitura infractorului, la şedinţa de guvern

Share

Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, a participat la șednța de guvern în noua sa calitate de consilier onorific al vicepremierului pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, în care a fost numit în luna iulie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Potrivit deciziei de numire în funcție a lui Năstase jr., actvitatea acestuia este neremunerată.

Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European. Inițial, Mihnea Năstase (26 de ani) a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, după care a devenit consilier în delegația socialiștilor români de la Parlamentul European odată cu declanșarea conflictului dintre Ivan și Liviu Dragnea.

A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Are un master la London School of Economics and Political Sciences.

A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris. Studiile liceale și le-a făcut în Elveția. El a provocat în 2010 un scandal în liceu, apărând la o petrece cu o zvastică pe umăr. Pentru reeducare, el a fost trimis de tatăl său într-un stagiu la Institutul Elie Wiesel.

Share