home CORUPTIE, POLITICA Mihai Tudose: Gabriela Firea are dreptate, cred că spune adevărul

Mihai Tudose: Gabriela Firea are dreptate, cred că spune adevărul

Share

„Firea are dreptate”, este poziţia publică a fostului premier Mihai Tudose, referindu-se la propunerea primarului general al Capitalei cu privire la demiterea lui Carmen Dan. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu.

Tudose a fost schimbat din funcția de prim-ministru de Liviu Dragnea, după un conflict pe care l-a avut cu același ministru de Interne, Carmen Dan.

Mihai Tudose: Gabriela Firea spune adevărul

La începutul interviului, Tudose a explicat că nu a putut discuta în CEx propunerea Gabrielei Firea cu privire la demiterea lui Carmen Dan, pentru că nu este membru în acest for, dar că a adoptat poziții publice cu privire la acest subiect.

„Eu nu sunt mebru CEx. Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel, eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun.

Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că doamna Firea are dreptate, că spune adevărul”, a declarat fostul premier.

Scrisoarea Abramburicăi a fost un demers elegant

Despre scrisoarea deschisă a Ecaterinei Andronescu, parlamentarul brăilean spune că a fost un „demers elegant, făcut cu bună credinţă”, dar din păcate conducerea partidului nu a reacționat în niciun fel.

„Doamna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul… Aceste situaţii lasă urme… Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă…”, a spus Tudose.

În PSD este scandal. Gabriela Firea l-a atacat în mai multe rânduri pe șeful partidului, cerându-i să renunțe la conducerea PSD. Primarul general al Capitalei a început prin a solicita în partid demisia sau demiterea lui Carmen Dan după violențele de la protestul din 10 august.

Apoi, recent, a declarat că „are informaţii certe” că este spionată de către Liviu Dragnea. Iar neînțelegerile din partid continuă. Mai mulți politicieni social-democrați cer plecarea lui Dragnea din fruntea partidului.

Citeşte şi
Proiectul OUG pentru modificarea Legilor Justiției, pe care Guvernul vrea să o aprobe luni, prevede
Liderul PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, neştiind că este înregistrat, s-a dezlănţuit la o întâlnire cu
Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a răbufnit, după ce Vasile Bănescu, purtătorul de
Chris Terhes, preotul american de origine română care face de mai mulţi ani propagandă în
Senatorul PSD Şerban Nicolaea declarat că dispoziţiile Codului Civil, ce definesc căsătoria ca fiind încheiată
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul
Prima reacție din PSD a venit, duminică seara, de la secretarul general adjunct, Codrin Ștefănescu,
PSD a comis încă o mitocănie inexprimabilă: a boicotat recepţia oferită de Ambasadorul Germaniei la
Într-un interviu în exclusivitate, sociologul Alin Teodorescu, fost membru PSD, atacă acest partid într-o manieră
Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a apreciat că ar trebui să se pună capăt
Share