Mihai Gâdea spune ce ar face în locul lui Iohannis dacă ar fi bolnav mintal

Share

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei la Antena 3, a spus, cu referire la declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la moţiunea de cenzură, că, ”dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă după ce a preluat dosarele europene”.

Gâdea s-a referit la declarația președintelui, care spusese că ”speră ca opoziția să depună o moțiune de cenzură”. Gâdea nu este la prima ieşire ciudată în spaţiul public.Anterior, i-a cântat Elenei Udea o serenadă, “Muia larga”.

Mihai Gâdea: M-am referit doar la mine

”M-am referit doar la mine”, a adăugat rapid Gâdea, spunând apoi că ”trebuie să fie undeva o problemă sufletească ca, după ce guvernul a fost la Bruxelles și a discutat cu comisarii, urmează să gestioneze Brexit, președintele să spună că speră să se facă moțiune de cenzură”.

”Sunt momente în care nu există nici o justificare pentru a te bate pentru putere”, a mai spus realizatorul Antena 3.

„Opoziţia trebuie să susţină o moţiune de cenzură şi sper să o facă”, a spus miercuri preşedintele în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni, cu ocazia lansării în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”

Share