home CORUPTIE, POLITICA Mihai Gâdea spune ce ar face în locul lui Iohannis dacă ar fi bolnav mintal

Mihai Gâdea spune ce ar face în locul lui Iohannis dacă ar fi bolnav mintal

Share

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei la Antena 3, a spus, cu referire la declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la moţiunea de cenzură, că, ”dacă aș fi bolnav mintal, aș spera ca acest guvern sa cadă după ce a preluat dosarele europene”.

Gâdea s-a referit la declarația președintelui, care spusese că ”speră ca opoziția să depună o moțiune de cenzură”. Gâdea nu este la prima ieşire ciudată în spaţiul public.Anterior, i-a cântat Elenei Udea o serenadă, “Muia larga”.

Mihai Gâdea: M-am referit doar la mine

”M-am referit doar la mine”, a adăugat rapid Gâdea, spunând apoi că ”trebuie să fie undeva o problemă sufletească ca, după ce guvernul a fost la Bruxelles și a discutat cu comisarii, urmează să gestioneze Brexit, președintele să spună că speră să se facă moțiune de cenzură”.

”Sunt momente în care nu există nici o justificare pentru a te bate pentru putere”, a mai spus realizatorul Antena 3.

„Opoziţia trebuie să susţină o moţiune de cenzură şi sper să o facă”, a spus miercuri preşedintele în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni, cu ocazia lansării în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”

Share