home ECONOMIE, POLITICA Mihaela Triculescu, dragostea lor, demisă, după plecarea lui Darius Vâlcov

Mihaela Triculescu, dragostea lor, demisă, după plecarea lui Darius Vâlcov

Share

Şefa ANAF, Mihaela Triculescu, ar urma să fie schimbată în scurt timp, decizia în acest sens find deja luată de către ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

UPDATE 2: Mirela Călugăreanu, dată la o parte de Teodorovici ca să o pună acolo pe Triculescu, a fost pusă din nou preşedinte ANAF.

UPDATE 1: O altă apropiată de Darius Vâlcov, prietenă cu Mihaela Triculescu, Adriana Cotel, preşedintele CNAS, urmează şi ea să fie înlăturată din funcţie.

Decizia ar fi luată de Teodorovici în contextul în care acesta ar fi nemulţumit de mai mult timp de rezultatele şefei ANAF. Triculescu era protejata lui Darius Vâlcov, care a demisionat în această dimineață, după ce i s/ar fi cerut insistent acest lucru de săptămâna trecută.

Viorica Dăncilăl l-a adus în loc deja pe specialistul în insolvenţă Remus Borza. Şi Triculescu, şi Vâlcov erau oamenii lui Liviu Dragnea.

Persoanele luate în calcul în locul lui Triculescu, care e pe făraş de mai mult timp, sunt Mirela Călugăreanu, director general al Direcţiei Bucureşti a ANAF, fost preşedinte ANAF, şi Laura Nasta, director general adjunct pentru administrarea veniturilor statului şi vicepreşedinte la Direcţia Marilor Contribuabili ANAF.

Ambele sunt profesioniste recunoscute.

Share