Meleşcanu zice că demisionează din Forţa Naţională ca să se dedice ţării

Share

Teodor Meleşcanu, fost preşedinte al Senatului, anunţă că demisionează din fruntea partidului-fantomă Forţa Naţională.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Verosul politician spune că ţara are nevoie de „conducători care să îşi concentreze eforturile pentru salvarea României”.

Forţa Naţională a fost înfiinţat din rămăşiţele ALDE, după ce Meleşcanu a dezertat pentru a obţine şefia Senatului. Acum, anunţă că pleacă şi de la acest partid, pentru a salva România.

„Fraţi români, Lumea întreagă duce o luptă de supravieţuire cu virusul Corona. Ţara mea trece prin cele mai dificile momente din acest secol. Cetăţenii au nevoie de conducători care să îşi concentreze eforturile pentru salvarea României.

Astăzi am hotărât să mă retrag din Forţa Naţională, ca să pot să îmi dedic toată energia şi experienţa poporului meu. Nu este timpul luptelor politice! Voi sprijini orice act legislativ, orice acţiune care serveşte românilor.

Fiind un senator independent voi putea acţiona pe baza conştiinţei mele.

Forţa Naţională are loc pe scenă politică românească. Le doresc să câştige încrederea românilor.

Azi, în zilele acestea, este timpul că vorbele celebre ale lui JF Kennedy să fie inversate: cetăţenii au dreptul să ştie ce face ţara pentru ei, ce fac politicienii pentru pacienţi, pentru doctori, pentru fiecare cetăţean român.

Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului, aşa voi face şi de acum înainte, ca senator independent. Dumnezeu să ajute România!”, a scris Meleşcanu, pe Facebook. Meleşcanu are 79 de ani.

Share