home CORUPTIE, POLITICA Marian Oprişan are şapte vile, incredibil cum poate trăi aşa! VIDEO

Marian Oprişan are şapte vile, incredibil cum poate trăi aşa! VIDEO

Share

Un ins, Marian Oprişan, care trăieşte într-un complex de şapte vile (cel puţin), înconjurate de gard înalt şi sârmă ghimpată, cu supraveghere electronică.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ce o fi în capul omului ăstuia? Şi-a construit singur, din lăcomie şi grandomanie, propria lui închisoare privată, în care se cuibăreşte când şi când. Ce plăcere să simţi să stai în aşa ceva? Şi de prost gust…

Imagini în premieră cu ce se ascunde dincolo de zidurile înalte de trei metri, cu care Marian Oprişan îşi păzeşte uriaşa proprietate din Vrancea. Proprietatea este la fel de bine păzită precum baza militară de la Deveselu, a remarcat Mălin Bot, care a fost şi a filmat în zonă.

Orice maşină care opreşte în preajma zidului din jurul proprietăţii lui Oprişan declanşează o alarmă, prin care intruşii sunt invitaţi să părăsească zona. „Zonă de protecţie sanitară. Părăsiţi zona sau Poliţia va fi contactată”, se anunţă puternic, în difuzoare.

Proprietatea lui Oprişan este păzită de zeci de camere de luat vederi, iar în pădure se află sârmă ghimpată. „Mai ceva ca la Deveselu”, a remarcat Mălin Bot.

Marian Oprişan a afirmat, la conferinţa de alegeri a PSD Vrancea, în care a fost reales în unanimitate ca şef al filialei, că toată uriaşa sa avere, aflată pe numele mamei, a fost dobândită cinstit.

“Da, mama mea sunt eu. Este un exemplu pentru toate mamele din această lume, o femeie care a crescut doi copii, şi nu uşor, o femeie cinstită. I-am dat toate bunurile mele, muncite, suntem o familie de oameni cinstiţi, am muncit cinstit şi tot ce aveam acasă este muncit cinstit.

O iubesc foarte mult (pe mama mea – n.r.), pentru că e un exemplu pentru toate mamele din această lume, o femeie care a crescut doi copii şi nu uşor, o femeie cinstită şi o femeie care merită apărată în fata valului de mizerii care se aruncă în mass-media unora. Şi de ce spun acest lucru?

Pentru că i-am dat toate bunurile mele, muncite, pentru că n-a reuşit nimeni să demonstreze altfel, în România. Suntem o familie de oameni cinstiţi, am muncit cinstit şi tot ceea ce avem acasă este muncit cinstit. Iar mama mea merită tot ce e mai bun pe lumea asta.

De aceea vă spun, stimaţi colegi, în ceea ce mă priveşte, puteţi să ţineţi capul sus de fiecare dată. Nu o să vă fie cu mine ruşine niciodată. Asta este propagandă mincinoasă preluată, de la cine?, o să muriţi de râs. De la Joseph Goebbels, unul dintre marii artizani ai nazismului, şeful propafandei naziste”, a spus Oprişan în fata pesediştilor.

În declaraţia de avere a lui Marian Oprişan, completată anul trecut, sunt trecute patru apartamente, economii de 170.000 de lei şi datorii de 86.000 de euro, dintre care 51.000 către mama lui, azi pensionară.

Mama lui Oprişan spune că i-a cumpărat maşina care valorează peste 100.000 de euro. Tot pe numele mamei e şi domeniul impresionant care se întinde pe câteva hectare de pădure, în localitatea Boloteşti.

Oprişan deţine prin intermediul mamei lui, Lucia Gherarde, terenuri în judeţ şi în Bucureşti. Numele ei apare în declaraţia de avere a fostului preşedinte a Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

„Mama mea sunt eu!”, a susţinut liderul PSD de Vrancea, pentru Pro TV, după ce a admis că banii lui sunt în contul mamei.

Oprişan a afirmat că a trecut averea lui în contul mamei în anii 2000, când a fost cercetat pentru fapte de corupţie, dosare în care a fost achitat. A mai susţinut, totodată, că a făcut afaceri la începutul anilor 90 şi că a intrat în politică bogat, având un milion şi jumătate de mărci.

Citeşte şi
Marian Oprişan: Din cauza Colectiv nu are Moldova autostradă!

Declarație halucinantă a baronului de Vrancea, Marian Oprișan, care este de părere că, dacă nu

Marian Oprişan e nemulţumit că moldovenii au rămas cu buza umflată în 1859

Marian Oprişan, liderul reales al PSD Vrancea, se declară nemulţumit de felul cum gestionează construcţia

Marian Oprişan, reales în PSD Vrancea. Asta-nseamnă să fii mafiot!

Baronul de Vrancea, Marian Oprişan, a fost reales în unanimitate preşedinte al PSD Vrancea. El

Marian Oprişan a provocat două zile ale Unirii, la Focşani

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, şi primarul din Focşani, Cristi Misăilă, îl acuză pe

Baronii PSD se plâng că nu mai au bani pentru asistaţii sociali

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a fost în imposibilitate de a

Marian Oprişan vorbeşte despre iubiţica lui. Ar lucra la Aeroportul Otopeni VIDEO

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a negat marţi că iubita sa lucrează la ASF,

Larisa Nădrag a fost atârnată de Marian Oprişan la ASF

Că te cheamă Larisa Nădrag nu are nici o importanţă. Poate să te cheme oricum.

Robert Negoiţă afirmă că ticăloşii partidului sunt Fifor, Oprişan şi Bădălău!

Robert Negoiţă, solicitat insistent de Marcel Ciolacu să se întoarcă în PSD, i-a calificat drept

Marian Oprişan nu lasă-n pace nici Casa Armatei Focşani

Blaturi și în MApN cât cuprinde. Marian Oprișan și-a instalat proptita de la publicaţia de

DNA, la ANRP. Vizat ar fi clanul lui Marian Oprişan, baron PSD Vrancea

Miza anchetei începute de DNA la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor ar fi un grup

Share