home EVENIMENT, POLITICA Marius Pieleanu ar fi un obsedat sexual notoriu. Ce făcea el la SNSPA

Marius Pieleanu ar fi un obsedat sexual notoriu. Ce făcea el la SNSPA

Share

Marius Pieleanu a comentat Cazul Caracal, într-un studio de televiziune. Reacția jurnalistei Carmen Dumitrescu este clară: „Toate studentele îl știau drept obsedat sexual”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dumitrescu s-a revoltat cand l-a vazut pe Pieleanu comentand cazul din Caracal:

„Eu nu pot sa cred ca Marius Pieleanu, pe care toate fetele din facultatea in care cred ca inca mai preda il cunosteau drept obsedat sexual si se imbracau naspa la examene, isi puneau ochelari si renuntau la fondul de ten ca sa nu atraga obsedatul, vorbea mai devreme, pe un ton acuzator, pe tema autoritatilor care nu-si fac treaba in domeniul traficului pe persoane.

Bai, deci cum sa arati cu degetul fix pe problema ta, fara sa rosesti un pic?”, a scris Carmen Dumitrescu, pe Facebook. Aşa cum puteţi constata, postarea a fost ştearsă.

Mai multi prieteni ai jurnalistei au confirmat aceasta informatie. Carmen Dumitrescu a fost premiata, in luna mai, de Ambasada SUA pentru curaj. Ea a publicat o serie de investigatii despre afacerile lui Liviu Dragnea si ale apropiatilor sai.

Pieleanu, sclavul curvelor de lux basarabence. Cel care îi cerea Anei Birchall s-o „privească epidermic”!

Marius Pieleanu, adulmecând epiderma Anei Birchall

Voi vă aduceți aminte că clănțănitoarea TV a lui Dragnea, Pieleanu, a devenit celebru în 2008, când a declanşat un scandal sexual cu ramificaţii înalte în clasa politică, care a făcut deliciul publicaţiilor de scandal. Fosta consilieră a lui Mircea Geoană, Ana Birchall, acum fostă ministresă, a recunoscut public faptul că a primit mai multe SMS-uri „deocheate” de la Marius Pieleanu.

Don Juanul căcatului Pieleanu îi promitea Anei că o va împlini „ca femeie”, spunându-i cu patos că e „prea frumoasă, ca să fie o simplă amică”. Pieleanu îi spunea tânguitor că vrea „să o privească epidermic”, cum ar veni, la nudul gol, în limbajul academic al universitarului cu nume, de asemenea, epidermic. Şi alte câte şi mai câte, toate răsfirate într-o stenogramă publicată mot-a-mot în 2008.

Ulterior, culmea ironiei, libidinosul din Alexandria şi-a dat doctoratul în devianţa socială provocată de consumul de alcool

Ana Birchall a ştiut însă să managerizeze destul de bine situaţia, dacă e să ne luăm după răspunsul dat lui Pieleanu şi absenţa oricărei reacţii din partea acestuia. „De ce mi-ai cerut să mă culc cu tine?!”, l-a întrebat Ana pe Pieleanu.

„De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce să vorbim trei zile? Ai zis că sunt prea frumoasă ca să mă priveşti ca pe o amică… În condiţii normale, n-aş fi purtat această discuţie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. În mesaje erai foarte viril, dar observ că acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?”, a fost răspunsul Anei Birchall la avansurile lui Casanova de Teleorman, care o invitase pe lidera pesedistă la petrecerea organizată de PSD la Geoagiu Băi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în anul 2008, scrie Ziua.ro.

Marius Pieleanu, client constant al bordelurilor bucureştene

În anul 2012, procurorii români l-au depistat pe sociologul Marius Pieleanu ca fiind un client constant al bordelurilor bucureștene, acesta fiind client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Pieleanu a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia, scrie Curentul.

În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care este cercetată Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, prostituată și proxenetă de lux.

Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie.

Citeşte şi
Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA

Fostul candidat la prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu, a fost pus sub acuzare de DNA Constanța pentru Read more

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Dragnea, un accident al istoriei

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Remus Pricopie, îl acuză pe liderul PSD Read more

Armaghedonul Oligarhilor 32. Orban. Politrucul pe stil nou

Continuă secţiunea despre Ludovic Orban. Un om care a făcut unele alegeri greşite, dar despre Read more

Marius Pieleanu, bani grei de la PSD pentru sondaje mincinoase

Sociologul de casă al Antenei 3, Marius Pieleanu, a dat lovitura, deşi a indus masiv Read more

Chirieac, Buşcu & Co., vectorii plătiţi ai propagandei PSD

Bogdan Chirieac, Doru Buşcu şi alţi vectori mai mult sau mai puţin media sunt plătiţi Read more

Cristoiu și Pieleanu, 18.000 de euro de la TVR ca să vorbească în vena dragnistă

Jurnalistul Ion Cristoiu şi sociologul de casă al lui Liviu Dragnea, Marius Pieleanu, trai neneacă Read more

A3, amendată pentru acuzaţii neprobate aduse de Vadim

CNA a decis, în şedinţa de joi, să amendeze cu 20.000 de lei Antena 3, Read more

Reţeaua Vântu 3: Politicieni şi analişti (Curentul)

Poate unul dintre cei mai importanţi piloni pe care se clădeşte imperiul politico-economic al lui Read more

Ion Cristoiu s-a sucit: Doar beat te poţi uita la România TV!

Supărat că nu mai este invitat la România TV, Ion Cristoiu a atacat acest post Read more

Ciolacu: PSD ar putea să-l susţină pe Ponta la Prezidenţiale, în 2024

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că PSD, ALDE şi Pro România discută Read more

Share