Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, s-a căsătorit cu fosta lui secretară

Share

E şi asta o opţiune de viaţă. Ceea ce face Marian Oprişan îi determină pe unii vrânceni să-l respecte mai mult sau mai puţin.

Marian Oprișan (56 de ani) s-a însurat duminică, 22 august, cu Mihaela Arbănaș (37 de ani). Cei doi sunt colegi de multă vreme la Consiliul Județean Vrancea: el este vicepreședintele instituției (după ce, până anul trecut, a fost președinte), ea este șefa Direcţiei de Dezvoltare şi Promovare.

Pentru Marian Oprișan este a doua căsătorie oficială, după ce în anii ’90 a mai fost însurat cu Ofelia, o ingineră textilistă, de care a divorțat în anul 2003.

Oprișan a mai avut relații de lungă durată cu Lucreția Dumbravă (soția șoferului său, devenită între timp soția actualului primar al orașului Focșani, Cristi Misăilă) și cu Lucreția Nădrag (cu 25 de ani mai tânără decât el, plasată de baronul de Vrancea, la Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF – cu 20.000 de lei pe lună).

Oprișan are, din prima căsătorie, o fiică, absolventă de Drept. Noua lui soție, Mihaela Arbănaș, are și ea, din prima ei căsătorie, un băiat și o fată. Tatăl celor doi copii – și fostul soț al proaspetei doamne Oprișan – este Romeo Vasilescu, președintele PSD Suraia.

Fostul baron PSD de Vrancea s-a căsătorit duminică, a doua oară, la vârsta de 56 de ani.

Noua lui soție, Mihaela Arbănaș, este cu 19 ani mai tânără decât el. Cei doi sse cunosc de multă vreme, iar relația lor are ceva istorie, cimentată la Consiliul Județean Vrancea, unde ea a fost subalterna lui.

Cununia civilă a avut loc la Primăria comunei Boloteşti, unde se află proprietatea de baron medieval al PSD-istului Oprișan. Pentru petrecerea de nuntă au fost alese domeniile de la Panciu.

Marian Oprişan a mai fost însurat o dată, în anii ’90, cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorţat în anul 2003. Cei doi au o fiică.

Mihaela Arbănaş a mai fost căsătorită și ea o dată, cu Romeo Vasilescu, președintele PSD Suraia (o comună de lângă Focșani). Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Share