home CORUPTIE, POLITICA Marian Oprișan ar dori să fie vicepreşedinte CJ Vrancea

Marian Oprișan ar dori să fie vicepreşedinte CJ Vrancea

Share

După ce a avut o mişcare scurtă de du-te vino spre Legislativ, Marian Oprişan, baronul (de)căzut de Vrancea, se întoarce la obârşie, la Tişiţa.

Marcel Ciolacu nu vrea să îl vadă pe Marian Oprișan pe lista de candidați a PSD Vrancea, pentru Senat. Oprișan speră să ajungă în Parlament, după ce a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al CJ Vrancea.

Oprișan a fost demis zilele trecute, de Comitetul Politic Național al PSD, din fruntea organizației PSD Vrancea, după ce a pierdut alegerile din județ.

El și-a anunțat apoi intenția de a candida pentru un loc de senator, însă s-a lovit de opoziția hotărâtă a lui Marcel Ciolacu.

Ciolacu a preluat conducerea organizației PSD Vrancea, după ce ceilalți lideri locali ai PSD au refuzat să-i ia locul lui Oprișan, de teama represaliilor acestuia.

Oprișan a fost prezent la sediul central al PSD, pentru a discuta cu Ciolacu, însă la final a ieșit pe ușa din spate, pentru a nu da ochii cu presa.

Până la urmă, Oprișan s-a înțeles cu Ciolacu să ocupe o funcție de vicepreședinte al CJ Vrancea, având în vedere că PSD va reuși să controleze majoritatea, în acest for.

Share