home EVENIMENT, POLITICA Marian Moroşanu, zis Ceauşescu, tâlhărit de susţinătorii lui Liviu Dragnea

Marian Moroşanu, zis Ceauşescu, tâlhărit de susţinătorii lui Liviu Dragnea

Share

De Ziua Justiţiei, câţiva susţinători ai lui Liviu Dragnea l-au tâlhărit pe manifestantul civic Marian Moroşanu, zis Ceauşescu. Nu mai mulți de 30 de susținători ai PSD, dar mai ales ai lui Liviu Dragnea, s-au adunat cu prilejul Zilei Justiției, în Piața Universității, la chemarea fostului parlamentar PDL, Gelu Vișan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Manifestanții pro-PSD nu au fost întru totul pașnici. La vederea revoluționarului Marian Ceaușescu au început să adreseze, inițial, o serie de injurii pe lângă celebrele lozinci “ești un trădător”, “te plătește Soros”.

Ulterior, mai mulți manifestanți i-au luat telefonul lui Marian Ceaușescu în timp ce filma evenimentul, un gest ce poate fi catalogat drept tâlhărie. După aproximativ un minut, Marian Ceaușescu a primit înapoi telefonul. De altfel, desigur că la manifestația pro-Dragnea nu au fost prezente forțe de ordine.

Puteți urmări episodul cu pricina în video-ul ce urmează de la momentul 1:30:

Manifestanții au susținut că fostul președinte al PSD, pușcăriașul de drept comun Liviu Dragnea, ar fi… deținut politic, ceea ce este cel puțin scandalos, și halucinant de-a dreptul, deoarece adevărații deținuți politic au avut de suferit în perioada tenebrosului comunism în închisori (torturați și asasinați în masă) și, totodată, Piața Universității trebuie să fie un loc destinat comemorării eroilor care au murit la Revoluția din 1989, în numele libertății, și nu un loc destinat susținerii unor condamnați pentru fapte de corupție. ”Argumentul” invocat de unii protestatari ține de completurile de trei judecători de la ÎCCJ, care au fost declarate neconstituționale de CCR (păpușată de putere) în urma sesizării deputatului PSD Florin Iordache, pe motiv că nu ar fi specializate în cazuri de corupție. Un astfel de complet l-a judecat și pe Dragnea, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, dar decizia definitivă de condamnare la închisoare a președintelui PSD a fost dată de un complet de cinci legal, fapt ignorat de cei aflați la manifestația din Piața Universității.

Pe lângă Gelu Vișan, printre promotorii manifestației s-a aflat și Iosefina Pascal, o tânără promovată adesea de Antena 3, folosită în scop propagandistic pentru a mai fi combătută ideea conform căreia doar pensionarii susțin PSD.

Dar, după o simplă căutare pe google, Iosefina Pascal este și ea una din vedetele propagandei rusești Sputnik, promovată de nejurnalistul Dragoș Dumitriu, care de altfel este premiat de statul român cu o pensie specială.

Marian Moroşanu
Marian Moroşanu

Vă prezentăm o parte din mesajele manifestanților scandate pentru câteva minute în soare, căci s-au refugiat imediat înapoi la umbră sub un copac: “Je suis Liviu Dragnea”, “Liviu Dragnea Martirul Neamului Romanesc”, “Dreptate pentru Dragnea”.

Redăm chemarea la manifestație adresată de Gelu Vișan pe Facebook:

“În România sunt mii de Deținuți Politici! 

Oamenii aceștia fac Pușcărie după ce au fost Judecați și Aruncați în Închisori de Completuri Ilegale de Judecători, Adevărate Tribunale ale Poporului! 
Ei zac în Pușcării, în timp ce Călăii lor au luat ilegal câte 25% în plus, doar pentru că i-au aruncat în Închisori! 
În România, Dreptatea nu mai există, iar Democrația a fost înlocuită cu o Dictatură mult mai Periculoasă decât cea Comunistă!
Vă chem Duminică, 07 Iulie ora 18:00 
la Troița din Piața Universității, 
Să depunem o floare și să aprindem o lumânare în memoria celor peste 1100 de Martiri care au Murit pentru Libertate și Democrație! 
Să cerem Instituțiilor Statului să Elibereze Toți Deținuții Politici!
Veniți împreună cu soțul, cu soția, cu copiii, cu prietena, cu prietenul, pentru a apăra Democrația și Libertatea pe care ne-au dat-o eroii noștri!
Dumnezeu Să Ajute România!
Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!

Gelu Vișan
06 07 2019″.

Încântat de inițiativa lui Gelu Vișan s-a arătat și pușcăriașiul Adrian Severin, fost europarlamentar, printr-un comentariu pe Facebook la postarea fostului parlamentar PDL:

“Excelentă inițiativă. Este important să vorbim cât mai mult de deținuții politici, astfel încât poporul să ajungă a conștientiza existența lor. V-aș sugera, însă, să mai vorbim și despre categoria “condamnaților politici” care îi include pe deținuți, dar îi mai cuprinde și pe cei care, după executarea pedepsei cu închisoarea, nu au dreptul să exercite anumite profesii (cazul excepționalului chirurg Traian Ursu care, căutat la Londra, nu poate opera la București timp de patru ani după eliberare), nu au dreptul de a alege, de a fi aleși sau de a exercita funcții guvernamentale (cazul lui Adrian Năstase), cei care au de plătit așa zise despăgubiri pentru fapte imaginare (cazul lui Bogdan Popovici de la Foruminvest sau al inginerului Traian Oprea de Hidroelectrica). Aceștia ar trebui cel puțin reabilitați de drept printr-o OUG care să ofere astfel o minimă reparație victimelor DNA și ale completelor ilegale”.

Citeşte şi
Alexandru Cumpănaşu, candidat independent la alegerile prezidentiale, l-a injurat luni pe protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”
Pavel Abraham, fost sef al Politiei Romane, a fost la un pas sa ii dea
Printre primii lideri care au ieșit la declarații din şedinţa CEX PSD a fost Gabriela
Cristian Tudor Popescu a vorbit despre întrebările pentru referendumul din 26 mai, anunțate ieri de
Marian Vanghelie, fostul primar PSD al Sectorului 5, a lansat un scenariu. Acesta - în
~Lazaroiu: Fara Alba ca Zapada PDL ajunge in Opozitie~Basescu: doresc sa renunt la politica~un santajabil
Cristina Sincai de la Realitatea TV face emisiuni despre Nicolae Ceausescu si invita rataciti din
Telespectatorului ghinionist i-au defilat în faţa ochilor o învăţătoare care a stat în greva foamei,
Vizibil si acum pe net, “Ceausismul lui Nastase” a aparut in vara anului 2003, adica
~FBI: da, la Roswell am capturat extraterestri~cum sa faci cu taxa auto~Ioan Niculae vrea sa
Share