home POLITICA, Rep. MOLDOVA Lupu cheama afaceristii romani in Republica Moldova

Lupu cheama afaceristii romani in Republica Moldova

Share

Presedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu,  in cea de-a doua zi a vizitei, s-a intalnit cu oamenii de afaceri din Romania, in cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

foto: Vitalie Gutu

Presedintele Marian Lupu, asistat de vicepremierul, ministrul Economiei, Valeriu Lazar si ministrul Dezvoltarii regionale si Constructiei,  Marcel Raducanu, au prezentat asistentei oportunitatile mediului investitional moldovenesc, invitand oamenii de afaceri din Romania sa investeasca in Republica Moldova.

„Prioritatea guvernarii actuale a Republicii Moldova este consolidarea si dezvoltarea relatiilor de parteneriat strategic cu Romania.

Ne-am propus sa schimbam structura economiei pe calea atragerii de investitii in economia moldoveneasca, formand conditii favorabile pentru a stimula interesul de a investi in Republica Moldova.

Vom face tot posibilul pentru a reduce presiunile admisnitrative asupra mediului de afaceri si vom asigura confortul necesar pentru activitatea agentilor economici”

, a mentionat presedintele moldovean Marian Lupu, citat de Interlic… citeste tot pe InfoRusia

Share