Marian Godină despre Şoşoacă: “De grohăit poate orice porc!”

Share

Poliţistul Marian Godină nu o iartă pe senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă. Noi nu agreem acest gen de limbaj, dar consemnăm.

Polițistul brașovean Marian Godină în felul său comportamentul Dianei Şoşoacă, senatoarea care a provocat un nou scandal în curtea unui spital, de data aceasta la Institutul „Marius Nasta”.

„Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”, subliniază Godină.

„La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice ‘muritor de rând’, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile.

Dar nu e chiar așa, căci, cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, ‘are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume’, ‘e singura care luptă’, ‘e o adevărată patrioată’ etc.

I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană: E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc?

Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului. Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”, a concluzionat Godină.

Share