Marian Godină, despre protestul poliţilştilor: Mergeți la privat, se dau sporuri babane!

Share

Poliţistul civic Marian Godină îi sfătuieşte pe colegii poliţişti nemulţumiţi de viaţa cîh de la stat să se ducă-n mediul privat.

Polițistul Marian Godină a criticat protestul sindicatelor din Poliție, care s-a desfășurat miercuri, 24 februarie, în fața Palatului Cotroceni, față de înghețarea salariilor din sistem.

Acesta a subliniat că își menține poziția față de acest tip de proteste și i-a îndemnat pe aceștia să meargă în privat, acolo unde “se dau sporuri babane”.

“Văzând protestele de azi ale unor polițiști care au aprins fumigene și s-au certat cu jandarmii, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor polițiștilor, delimitându-mă astfel de ei.
#mergetilaprivatcasedausporuribabane”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

După valul de comentarii, multe dintre acestea critice, polițistul a revenit cu o nouă postare.

“Pentru polițiștii revoltați care mi-au comentat la postarea de mai devreme și m-au înjurat, jignit etc. Fiți atenți aici la mine, că vă explic cât de frumos pot.

Când unul dintre voi comentează la mine pe pagină, postarea devine și mai virală. Nu contează că înjurați, că jigniți, că aruncați cu lături. Postarea devine și mai vizibilă, iar eu trebuie să recunosc că voi dormi la fel de bine, înjurat sau neînjurat, asta dacă nu voi avea simptome după vaccinul de azi. (momentan n-am)

Cu alte cuvinte, domnilor, comentând pe pagină, tocmai v-ați lăsat folosiți. De mine. A doua oară pe ziua de azi. Prima oară a fost la protest. De alții”, a completat acesta.

Protestul polițiștilor din București a degenerat astăzi, când unii sindicaliști au aprins fumigene. Jandarmii au intervenit și au acordat amenzi, au ridicat câteva persoane și îi acuză pe polițiști că nu au respectat zona delimitată pentru protest.

Poliţiştii sunt nemulțumiți de măsurile de austeritate anunțate de Guvern și de faptul că sporurile vor fi reduse.

Share