Maria Grapini și-a dat demisia din PSD. Urmează Carmen Avram?

Share

Partidul Puterii Umaniste (PPUSL) anunţă că europarlamentarul Maria Grapini, aleasă pe listele PSD, este membră a acestui partid. PPUSL este controlat de Dan Voiculescu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Europarlamentarul umanist Maria Grapini continuă să facă demersuri pentru sprijinirea fermierilor defavorizaţi şi solicită Comisiei şi Consiliului European creşterea bugetelor subvenţiilor alocate acestora”, anunţă PPUSL.

Maria Grapini nu a anunţat oficial până acum că nu mai este membru PSD. Zilele trecute, un alt europarlamentar PSD, Chris Terhes, a plecat din PSD.

„Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a mă înscrie în Grupul ECR (Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni), din care face parte ECPM (Mişcarea Politică Creştină Europeană), partid politic european la care este afiliat PNŢCD.

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol între PSD şi PNŢCD, semnat într-o conferinţă de presă de preşedinţii celor două partide. Protocolul stabileşte colaborarea celor două partide pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, precum şi a democraţiei constituţionale în România.

Le mulţumesc şi pe această cale colegilor pentru bună colaborare pe care am avut-o în cadrul Delegaţiei.

Ca membru în Grupul ECR – care susţine o Europă a democraţiei şi naţiunilor – voi promova, în numele PNŢCD, toate iniţiativele favorabile României”, a scris Terheş, pe Facebook. Terheş a fost impus pe listele PSD de Dan Voiculescu, alături de Maria Grapini şi Carmen Avram.

Share