Maria Grapini a votat pentru Rusia, pentru că i s-a blocat tasta

Share

Europarlamentarul PSD/PP-USL Maria Grapini a votat contra rezoluţiei privind înfiinţarea unui tribunal privvind crimele de război în Ucraina, apoi a motivat că i s-a blocat tasta de vot.

Mai jos, ce a spus Grapini:

, , ͟ ͟͟͟͟͟͟ ̂͟͟͟͟ ͟͟͟͟͟͟͟͟͟ ̦ ̦̂ ̆ !
, , ̂ &, ̂ ̦ ̦̂ ͟͟͟͟͟͟͟͟ ͟͟͟͟͟͟͟͟ ͟͟͟͟͟͟͟ ͟͟͟͟͟͟͟͟ ͟͟͟ ̆͟͟͟͟͟͟͟͟ ͟͟͟͟ ͟͟͟͟͟͟͟͟.͟
În contextul în care în spațiul public au apărut informații greșite privind votul său, eurodeputatul Grapini face clarificările necesare.
Deoarece tasta de vot s-a blocat pe minus și a apărut, inițial, că Maria Grapini a votat împotriva acestei rezoluții, la orele 12.10, după ce votul pe aceasta rezoluție a fost comunicat asistenței, în conformitate cu procedurile interne ale PE, europarlamentarul umanist a solicitat modificarea votului pe această rezoluție, în favoarea acesteia.
La ora 12.37, departamentul tehnic al Parlamentului European a comunicat schimbarea votului. Așadar, eurodeputatul PUSL a votat în favoarea condamnării crimelor de război din Ucraina!
Menționăm faptul că schimbarea pe site-ul PE durează 72 de ore în contextul în care deputații au dreptul să-și modifice votul într-un termen de trei zile.
Eurodeputatul Grapini a arătat, încă o dată, prin votul său, că se poziționează de partea păcii și nu a războiului!
Mai mult, în numeroasele luări de cuvânt pe aceasta temă, Maria Grapini a condamnat războiul și a cerut, de fiecare dată, găsirea urgentă a unor soluții pentru pace pentru a nu mai muri oameni nevinovați!
Biroul de presă
Share