home CORUPTIE, POLITICA Marcel Ciolacu: Lucia Hossu-Longin execută ordinele lui Ludovic Orban

Marcel Ciolacu: Lucia Hossu-Longin execută ordinele lui Ludovic Orban

Share

Explicaţiile pe care le dă liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru ce se întâmplă în jurul lui, sunt o combinaţie de pueril şi perfid. Poate că ele vin de la scriitorul său de texte oficiale.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, sugerează că dezvăluirile legate de tatăl torționar al lui Alexandru Rafila au fost puse la cale de Ludovic Orban.

Într-un nou mesaj, în care ține să îi ia apărarea lui Rafila, Ciolacu afirmă că și tatăl lui Orban a fost securist, sugerând astfel că PNL s-ar afla în spatele dezvăluirilor despre tortionarul Alexandru Rafila.

În realitate, Lucia Hossu Longin, realizatoarea documentarului „Memorialul Durerii”, și editorul Andrei Ruse au fost cei care au scos în evidență faptul că tatăl lui Rafila a fost torționar în cadrul Securității.

„Este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților! De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii ’50.

Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el astăzi, în calitate de #premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!

Îl voi susține pe Alexandru Rafila sau pe orice alt coleg care se înscrie în PSD în fața tuturor atacurilor josnice, în care se amestecă neadevăruri crunte despre familie și viața personală.

Și cred că, între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști, cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Share