home CORUPTIE, POLITICA Marcel Ciolacu către PNL: „Inconştienţilor, hoților, incompetenţilor!”

Marcel Ciolacu către PNL: „Inconştienţilor, hoților, incompetenţilor!”

Share

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, s-a uitat poate în sondajele interne PSD, ca să vadă ce e în minţile românilor din electoratul captiv.

Apoi, şi-a pus pe el sacoul revoltat şi a lansat un nou atac violent împotriva Guvernului Orban, pe tema dublării alocaţiilor pentru copii.

„Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, susţine Ciolacu.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?!

Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţionala prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!

Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi!

PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru că legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică.

Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Romanii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Share