Manichiura acasă sau la salon? Indiferent de locație, alege produse de la Nolia Shop

Share

Tot mai multe femei optează pentru o manichiură sau o pedichiură semipermanentă și asta datorită rezistenței în timp. Este cert că timpul nu ne mai permite să mergem atât de des la un salon de înfrumusețare pentru a ne face manichiura săptămânal. Ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu familia, cu cei apropiați, să ne relaxăm în timpul liber, atât cât îl avem. Însă, părul, unghiile sau alte nevoie ale femeilor trebuie luate în vedere indiferent de timp sau de vreme.

Partea bună a lucrurilor este faptul că mereu găsim alternative și soluții atunci când nu reușim pe deplin să ne organizăm task-urile zilnice.

Atunci când vine vorba de manichiură, aceste oje semipermanente ne salvează din multe situații. În plus, o manichiură de acest tip o putem face și în confortul nostru dacă avem ustensilele necesare.

Probleme de timp? Alege produse calitative și fă-ți manichiura acasă

Dacă ești una dintre acele femei căreia timpul nu îi ajunge și nu ai răbdare să mai pierzi ore bune în traficul aglomerat sau chiar nu ai găsit un loc liber pe scaunul unui salon, iată de ce produse ai nevoie pentru a realiza manichiura acasă: ojă semipermanentă, trusă pentru curățarea unghiilor, lampă UV, ulei pentru cuticule și pilă buffer.

Însă cred că oricine are acasă o trusă pentru curățarea unghiilor, o pilă sau un ulei pentru cuticule. Astfel că ce mai trebuie să îți achiziționezi este oja semipermanentă și lampa UV. Și pentru că rezultatele vin și în urma calității produselor pe care le achiziționezi, alege să cumperi aceste produse din magazinul online Nolia Shop.

Nolia Shop este un site dedicat femeilor care au grijă în permanență de aspectul unghiilor, cât și celor care dețin o afacere în sfera de beauty, pentru că vine cu o gamă foarte versatilă de produse în acest sens. Calitatea lor este ireproșabilă, ceea ce nu e de mirare că tot mai multe femei cumpără produse de pe acest site.

Găsim deci aici o gamă foarte variată de oje semipermanente, în foarte multe culori, geluri UV, baze, topuri, kit-uri, accesorii, consumabile, echipamente profesionale, instrumente și multe alte produse.

Astfel că orice salon de manichiură și pedichiură poate fi complet aprovizionat cu produsele de aici. Pe lângă calitatea pe care o oferă, Nolia Shop vine și cu prețuri accesibile pentru fiecare buzunar. Practic, se pliază după cerințele pieței de nișă și după ceea ce caută clienții.

Cu produsele de aici, cu siguranță îți poți face și singură manichiura sau pedichiura semipermanentă și acasă.

Vor fi rezistente și durabile în timp, iar unghiile tale vor arăta în permanență îngrijite și frumoase.

În această perioadă poți alege acele culori tomnatice din gama de oje Nolia Shop dacă vrei să te accesorizezi cu acest anotimp.

Așadar, dacă ești una dintre aceste femei care nu are timp sau poate că ești la început de drum în acest domeniu și îți dorești produse de calitate pentru salonul tău, Nolia Shop îți va fi partener de încredere.

Vezi gama de produse pe site-ul oficial.

Date de contact:

nolia@noliashop.com

Share