home POLITICA Maior se jură că nu a luat niciodată bani de la nimeni. Never – ever!

Maior se jură că nu a luat niciodată bani de la nimeni. Never – ever!

Share

George Cristian Maior se jură cu cerul şi pământul că nu a luat niciodată bani de la nimeni. Never – ever! Acuzațiile care i se aduc acum, ”calomniile lansate în spațiul public’‘, spune acesta, fac parte ”dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației” sale.

 

George Maior își rezervă dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care “lansează asemenea enormități’‘.

 

Referitor la calomniile vehiculate în spațiul public de către domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodată și îmi rezerv dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează asemenea enormități, care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației mele.

 

, spune George Cristian Maior. Patronul Stelei a afirmat la postul de televiziune România TV că i-ar fi dat 10.000 de dolari fostului șef al SRI.

 

Alte zvonuri despre George Cristian Maior ar veni dinspre Statele Unite

 

Este greu de înţeles de ce un astfel de personaj public, năşit de abilul Ioan Rus, infirmă spusele unuia ca Becali. Acesta este recunoscut pentru gura sa mare, care afirmă vrute şi nevrute. Dacă te-ai lua după Gigi Becali, Angola este o forţă mondială de prim rang în fotbal, iar în FYR Macedonia s-a inventat maşina de fabricat oi în serie mare.

 

Veşti proaste ar veni însă din SUA pentru George Cristian Maior, susţine Naţional. Astfel, ambasadorul României în SUA ar avea o plângere penală în SUA. Aceasta ar fi fost “depusă de către o autoritate americană către noul procuror general al SUA“.

 

Planul mai larg ar fi, dacă e să dăm crezare publicaţiei, resetarea serviciilor secrete româneşti. Washingtonul ar fi decis, susţin sursele citate, schimbarea vechii gărzi cu una nouă, nepătată. Apoi, după căderea eventuală a băiatului tatălui său, Liviu Maior, mari probleme l-ar aştepta pe finul Ponta.

Share