home POLITICA Ion Cristoiu, încă o măgărie. „Realitatea TV a incitat la violenţe”

Ion Cristoiu, încă o măgărie. „Realitatea TV a incitat la violenţe”

Share

Fostul Jurnalist Ion Cristoiu vorbeşte, într-unul dintre comentariile sale, despre televiziunea SRI, Realitatea TV, “cea care atât înainte, cât şi pe parcursul manifestaţiei a incitat la agresarea jandarmilor.”.

Ion Cristoiu, adevărul, jurnalismul, propaganda şi politicienii

Ce spune exact Ion Cristoiu

Subliniind abuzurile comise de jandarmi pe parcursul manifestaţiei şi al evacuării, am atras atenţia asupra acţiunii provocatorilor, prin care o manifestaţie paşnică s-a transformat într-una violentă. Am atras atenţia şi asupra rolului instigator al unor instituţii de presă în frunte u televiziunea SRI, Realitatea TV, cea care atât înainte, cât şi pe parcursul manifestaţiei a incitat la agresarea jandarmilor. 

Ar fi fost normal ca Parchetul General să deschidă o anchetă şi împotriva provocatorilor, atât cei care au lovit jandarmii, cât şi cei care au incitat la violenţă. Asta nu numai pentru că Tulburările au avut două aspect definitorii peste care nici un om normal nu poate trece – violenţele provocatorilor şi violenţele jandarmilor -, dar şi pentru că deschiderea unei anchete ar fi dat posibilitatea de a afla în fine adevărul despre trandformarea Pieţei într-un Beirut românesc.

O anchetă deschisă de procurori ar fi răspuns la multele întrebări ridicate de Tulburări, între care la loc de frunte se află cele legate de Diversiunea Springtime. 

Share