home MASS MEDIA, POLITICA, REVISTA PRESEI Mădălina Puşcalău şi-a dat demisia de la B1 TV din cauza unor “personaje toxice”

Mădălina Puşcalău şi-a dat demisia de la B1 TV din cauza unor “personaje toxice”

Share

Mădălina Puşcalău şi-a dat demisia de la B1 TV din cauza unor personaje toxice

Mădălina Puşcalău şi-a dat demisia de la B1 TV înainte de emisiunea de aseară, dar cauzele nu sunt încă clar cunoscute, în afară de existenţa unor personaje toxice în post.

motto:
300 de hotentonţi se duceau la vânătoare.
Cine-i mâna pe ei la luptă oare?

Începutul emisiunii (Mădălina Puşcalău explică faptul că e o ediţie specială din două puncte de vedere – un invitat special şi…) “Al doilea motiv pentru care această emisiune este un specială este unul personal şi de dragul telespectatorilor care au fost alături de mine în toţi aceşti ani am simţit nevoia să fac acest anunţ acum, aşa mi se pare corect: este ultima emisiune pe care o realizez la postul de televiziune B1 TV. Este decizia mea. Mai multe detalii despre motivele acestei decizii nu voi da însă acum, pentru că nu este tribuna potrivită pentru aşa ceva. Dar, repet, de dragul tuturor celor care m-au urmărit în toşi aceşti ani şi la care ţin foarte mult voi face mai multe comentarii, dar nu aici.”

Finalul emisiunii “E într-adevăr un final de drum. A fost o emisiune mai plină de emoţii pentru mine, pentru că, aşa cum am precizat la începutul acestei emisiuni, este ultima ediţie a emisiunii “Bună seara, România!”, ultima mea apariţie aici, la B1 TV. Cine ştie unde ne vom revedea. Vreau să le mulţumesc celor cu care am lucrat anii aceştia, pentru că am fost împreună o echipă minunată şi am construit practic un post de televiziune, am făcut un rating minunat cu foarte multe ocazii, a fost un loc de muncă extraordinar (iar aici macaroana a ceea ce a spus Mădălina Puşcalău s-a tăiat, aşa cum se vede pe înregistrare).”

===

Subteranele acestei decizii luate de Mădălina Puşcalău sunt încă necunoscute, dar uşor de bănuit, dacă ne uităm la postarea noastră de acum puţin timp, despre cenzura care există la postul de televiziune B1 TV şi care a fost vizibilă încă din campania electorală. Un post cu foarte multă reclamă inexplicabilă de la o anumită firmă de salubritate, care nu are absolut nici un motiv să-şi facă ad-uri: nu are concurenţă.

• citeşte şi: Cenzură la B1 TV. Dialog Robert Turcescu – Sorina Matei

Comisarul.ro scrie un titlu în care promite că va vorbi despre “despre personajele toxice” care au făccut-o pe Mădălina Puşcalău să plece, dar în text promisiunea din titlu nu se regăseşte. “(n.n.: Mădălina Puşcalău) Era, din păcate pentru acest post tv, singura realizatoare care gândea cu capul ei.”, comentează website-ul. Din mesajul Mădălinei Puşcalău, aflăm că emisiunea ar fi urmat să se mute la ora 21.30.

Deci: care sunt personajele toxice care au făcut-o pe Mădălina Puşcalău să plece? O fi Sorin Oancea despre care scria zilele trecute Robert Turcescu pe Facebook, în comentariile laa o postare a Sorinei Matei? Ce alte demisii mai urmează oare?

Ziua News ştie care sunt personajele toxice. Mădălina Puşcalău din nou:

“(…) nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice, este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului. Iar eu am o viziune clara despre locul de munca. E acel loc unde te duci cu placere, te simti apreciat si respectat si sunt create toate conditiile pentru a face performanta. Ceea ce, din pacate, nu mai este cazul aici.

Pagina de media spune că Mădălina Puşcalău afirmă că “postul are o problemă de management”. În detaliu:

Postul are o problema de management, pentru ca persoane cu decizie in orientarea editoriala au atitudini, care nu au legatura cu normalitatea unei redactii. Sunt foarte multe de spus, foarte multe lucruri frumoase, care au fost distruse acolo, dar chiar nu vreau sa dau informatii din interior, pentru ca ar fi impotriva modului in care sunt eu

kjhgf

Share