home POLITICA Lui Geoana ii canta pasarelele despre Basescu

Lui Geoana ii canta pasarelele despre Basescu

Share

Dincolo de faptul ca despre Geoana am mai scris, asa cum se vede aici, acest om este un fenomen aparte, unul dintre marii gafagii din politica romaneasca.

Probabil ca “pasarica” lui Mircea Geoana trebuie sa fie una dintre cele de pe alta creaca a copacului, care l-a informat prompt, in pofida faptului ca presedintele de faianta a PSD a afirmat despre aceste pasarele cu ochi albastri: “Noi nici nu mai stim cati suntem”.

Merita remarcata si notata aroganta si suficienta cu care vorbeste omul acesta cu jurnalistii. Nu il caracterizeaza doar pe el. Si ceilalti din politica, in general, considera ca noi suntem niste tampiti, niste impostori, care ne bagam nasul in niste chestii in care ei sunt specialisti si din care noi nu pricepem nimic si cautam doar scandalul.

Inainte de alegerile din 2004, spuneam intr-o redactie ca Adrian Nastase, pe atunci sef al Guvernului, ar trebui sa fie fericit daca dupa alegeri va mai fi parlamentar. La fel, acum spun ca Mircea Geoana ar trebui sa fie multumit, dupa viitoarele alegeri, daca va mai fi in conducerea PSD, la cate boacane a facut si dupa ce PSD va ramane in continuare in opozitie.

Share