home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban, cel mai sărac prim-ministru al României

Ludovic Orban, cel mai sărac prim-ministru al României

Share

Ludovic Orban a încasat anul trecut 28.356 de lei pentru consultanța tehnică acordată unei firme de foraj deținută de un libanez cu cetățenie italiană.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

De asemenea, 9.000 de lei pentru consultanță tehnică acordată societății de avocatură a lui Doru Trăilă, fostul soț al Cristinei Trăilă, potrivit declarației de avere postate pe site-ul guvernului.

Declarația de avere a lui Ludovic Orban:

Cristina Trăilă, actual deputat PNL, a fost președinte al Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP).

Firma de extracție a gazelor naturale se numește Revicond Canaltech SRL și are sediul în comuna Rîciu din județul Mureș. Acționari cu părți egale sunt Said Ghanem (cetățean italian de origine libaneză, care mai apare la Registrul Comerțului ca acționar în multe alte firme) și o firmă controlată de Daniel Ioan Boca.

Ludovic Orban împreună cu soția sa o casă și un Volkswagen din 2007. Familia Orban nu are bijuterii, plasamente financiare sau acțiuni la firme și deține circa 13.000 de euro în două conturi.

În schimb, premierul Orban apare ca președinte al unei entități neprecizate (fie ONG, fie organ de conducere al unei societăți comerciale sau al unui grup de interes economic), potrivit declarației de interese.

Share