DNA pregateste trimiterea in judecata a lotului Voicu-Casuneanu-Costiniu (Ziua Veche)

Share

Audieri in forta la DNA in cazul Voicu – Casuneanu. Procurorii Lucian Papici si Mariana Alexandru vor sa finalizeze dosarul privindu-i pe senatorul PSD Catalin Voicu, afaceristul Casuneanu si judecatorul Florin Costiniu.

Joi au fost audiate cele patru judecatoare de la Sectia de contencios-administrativ a Inaltei Curti de Casatie si Justitie – care au solutionat dosarul privind licitatia de care s- interesat asfaltatorul Casuneanu – judecatoare pe langa care s-a acuzat ca ar fi intentionat sa intervina judecatorul Florin Costiniu.

Este vorba de judecatoarele care au respins recursul lui Casuneanu, dar si cea care a operat o preschimbare de termen. In cauza au mai fost audiate si alte persoane, in legatura cu imprumutul dintre Voicu si Casuneanu.

Surse avizate ne-au informat ca cel mai probabil intr-o saptamana procurorii vor prezenta materialul de urmarire penala inculpatilor Voicu, Casuneanu si Costiniu iar, in doua-trei saptamani, cel mai probabil, va fi emis si rechizitoriul… citeste tot aici

Share