Liviu Dragnea vrea să scape din puşcărie cu ajutorul CCR

Share

Deviza nativului scorpion este “perseverare diabolicum est”. Exact atât ştie şi atât mai face acum Liviu Dragnea: perseverează. Dar se afundă tot mai tare în mlaştină.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, anunţă că avocaţii lui Dragnea au iniţiat o acţiune în Justiţie, prin care „se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute”.

Avocaţii lui Dragnea speră să-şi elibereze clientul, cu ajutorul unei decizii a CCR.

„Liviu Dragnea nu renunţă la luptă! Avocaţii săi au depus azi o acţiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute!

Pe scurt: avocaţii au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se afla ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curţii Constituţionale!

Şi speră că legea să fie egală pentru toţi! Lumea Justiţiei publică,tot azi, întregul document. Sper din tot sufletul să i se facă dreptate unui om care a fost condamnat politic! Şi total injust!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea nu a mai avut nici o recţie publică, de la interviul acordat fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu.

Share