Liviu Dragnea şi-a pledat cauza la CCR, în faţa lui Valer Dorneanu

Share

Perseverare diabolicum est – e dictonul după care se ghidează nativul scorpion. Liviu Dragnea, 57 de ani, a părăsit, pentru o scurtă perioadă de timp închisoarea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acesta a fost dus la CCR, pentru a pleda în Dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

La data de 4 iunie, fostul șef al Partidului Social Democrat a fost dus pe la Curte, unde a vorbit în fața lui Valer Dorneanu. Liviu Dragnea a purtat mască și mănuși de protecție, așa cum cer normele de siguranță impuse pentru prevenirea pandemiei de coronavirus.

Conform sursei citate, în sală au fost prezenți șeful CCR, Valer Dorneanu, magistratul asistent, procurorul de sedință, avocați și public.

Ceilalți judecători au participat la ședința CCR în sistem de videoconferință.

Cu această ocazie s-a discutat excepția de neconstituționalitate ridicată de Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Avocatii acesteia nu au mai venit la CCR să susțină reclamația.

La finalul ședinței, Curtea Constituțională a României a respins excepția de neconstituționalitate.

În altă ordine de idei, fostul președinte al PSD a solicitat prin avocații săi punerea în libertate, însă magistrații i-au respins, marți, cererea. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel București.

Share