Liviu Dragnea vrea din nou proteste PSD contra lui Klaus Iohannis

Share

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a precizat într-o emisiune la Antena 3 că se va decide în Comitetul Executiv al partidului dacă vor fi organizate proteste la Cotroceni, pentru contestarea preşedintelui Klaus Iohannis.

O ședință a Comitetului Executiv Național al PSD ar urma să aibă loc avea loc, la Neptun, în perioada 31 august – 2 septembrie. Liviu Dragnea ar dori schimbarea premierului Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea ar fi urmărit protestele la televizor

Liviu Dragnea a spus că a urmărit la TV protestele din 10 august, pe care le-a catalogat ca fiind “tentativă de lovitură de stat eşuată”. Şeful PSD s-a plâns că serviciile nu-l informează destul.

“N-am stat toată ziua pe TV. Pe la ora 7-8 am început să urmăresc. N-am primit niciun fel de informaţii de la servicii. În mod normal, eu şi domnul Tăriceanu şi domnul prim-ministru trebuie să avem acelaşi grad de informaţii de la servicii.

Liviu Dragnea: Serviciile nu îl informează ca lumea decât pe Iohannis

Primesc foarte puţine informaţii. Niciuna de la SIE. Dar n-am nevoie nici să mă sune domnul Vlase. Eu sunt absolut convins că SRI a dat informaţii domnului Iohannis cu ce urmează să se întâmple.

Cred că domnul Manda şi comisia lui când a dat informaţii către MI. Am câteva întrebări. Dacă aceste proteste erau organizate împotriva lui Iohannis. Să zicem… A fost o organizare militară pe net.

Dacă era protestul la Cotroceni şi un grup bine organizat vroia să spargă cordonul de jandarmi, ar fi bătut jandarmii, ce ar fi făcut Iohannis? Tot aşa, ieşea să certe jandarmii? E vorba de nişte simboluri”, a spus Dragnea, care apoi l-a ameninţat pe Iohannis cu proteste la Cotroceni:

“Dacă ar fi fost împotriva lui Iohannis aceste proteste şi ar putea să fie… E foarte posibil să începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis. Vom avea un Comitet Executiv şi vom decide. Ce a făcut Iohannis cu postarea pe Facebook… să descurajezi jandarmii şi să inciţi la violenţă exact în minutele în care acea fată jandarm era linşată acolo. A fost o tentativă de lovitură de stat”.

Share