home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea promite: Parlamentul respinge OUG 13. Cine-l crede?

Liviu Dragnea promite: Parlamentul respinge OUG 13. Cine-l crede?

Share

Până nu vedem, nu credem, iar atunci stăm cu ochii-n patru, să nu fie vreo şmecherie. Liviu Dragnea se jură acum că Parlamentul va trece legea de respingere a OUG 13. Cel puţin asta spune pe contul său de Facebook.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Liviu Dragnea: Vom vota legea de respingere a OUG 13

Ordonanța 13 este abrogată. Din punctul meu de vedere este un subiect închis.
Au fost opinii că nu ar mai trebui să se dezbată în Parlament, pentru că deja este abrogată.

, spune Liviu Dragnea.

El explică faptul că a “discutat cu președinții comisiilor juridice ale celor două camere din #Parlament“. Cei doi sunt adepţii liniei dure anti-Justiţie, Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea.

Totuşi, Dragnea afirmă că “am decis să ducem procesul până la capăt.
Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai rămâne loc de nici o interpretare“.

Urmează punerea batistei pe ţambal şi contrarevoluţia penalilor?

Interpretarea noastră este că nelegiuţii din PSD s-au decis să adoarmă subiectul în Parlament. Eu se gândesc să îl “fâsâie“, trecându-l prin procedură parlamentară. Urmează o lungă dezbatere pe un pachet de legi de modificare a Codului Penal şi Statului magistraţilor.

Iniţiativele legislative menite să dea peste cap statul de drept există de mai mulţi ani. Ele sunt puse la punct de aceeaşi oameni. Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea şi gaşca. Urmează noi cutremure.

Societatea civilă trebuie să rămână foarte, foarte vigilentă.

Share