Liviu Dragnea a fost vizitat la bulău de cel puţin 45 de parlamentari

Share

Liviu Dragnea continua să aibă o mare influenţă în cadrul PSD, deşi actuala conducere susţine că partidul „s-a schimbat enorm în ultimul an”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Însuşi Marcel Ciolacu a făcut parte din Grupul de la Scroviştea, un grup de pesedişti care erau principalii sfătuitori ai lui Dragnea.

Cel puţin de 45 de parlamentari ai PSD l-au vizitat pe Dragnea în puşcărie, a declarat Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD.

”Au fost în grupuri de câte doi-trei. Au fost trei importanţi pe care nu i-a primit, le-a refuzat vizita”, a declarat Ştefănescu.

Ştefănescu, care vorbeşte des cu Dragnea, a spus că fostul stăpân al PSD nu este mulţumit de drumul pe care a luat-o PSD.

”Dragnea spune că partidul s-a distanţat în mod îngrijorător de la mesajul pe care l-a promovat întotdeauna pentru romani şi în interesul romanilor. Altceva nu pot să spun”.

Liviu Dragnea şi-a petrecut ultima noapte de libertate acasă la Codrin Ştefănescu, numărând voturi împreună cu Marian Oprişan, Marian Vanghelie, Ionel Arsene şi alţi baroni locali.

Potrivit mai multor mărturii din partid, grupul de la Scrovistea era format din Viorica Dăncilă, pe atunci premier, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene, Darius Vâlcov, Marian Neacşu, Marcel Ciolacu şi, din afară partidului, Doru Buşcu, unul dintre prietenii foarte apropiaţi de fostul lider PSD.

Actualul secretar general al PSD, Paul Stănescu, a susţinut recent că PSD s-a schimbat enorm.

„Cred că s-a schimbat enorm. Am ieşit din acea luptă surdă privind Justiţia, lupta care ne-a făcut mult rău. Nu am abandonat însă principii esenţiale, precum condamnarea abuzurilor, apărarea drepturilor omului sau egalitatea în faţa legii”, a spus Stănescu, într-un interviu.

Share