home POLITICA Liviu Alexa (PSD Cluj) i-a trimis mâncare şi bani lui Ludovic Orban

Liviu Alexa (PSD Cluj) i-a trimis mâncare şi bani lui Ludovic Orban

Share

Cum să-l caracterizăm pe Liviu Alexa? Mârlan. Bădăran. Băutor de spirt medicinal trecut prin pâine. Ţopârlan. Cocalar politic. Crocodil cu solzii groşi cât pieloiul elefantului bătrân. Ţocampedocle hipertrofiat etilic. Jubudoi. Stegosaurus Mârletisis. Euglena Viridis Humanus. Drosofila Alcoologaster.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

PSD Cluj, condus de Liviu Alexa, anunta ca i-a trimis un pachet cu „alimente, bani, produse cosmetice si carti” premierului Ludovic Orban. „Am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna”, anunta PSD Cluj.

”In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetele cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul.

Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj”, se arata intr-o postare a PSD Cluj, pe Facebook.

Liviu Alexa, detinator al Ziar de Cluj si al NCN TV, a primit in 2018 suma de 1.293.000 de lei de la PSD, potrivit unei note de informare a Autoritatii Electorale Permanente, bani virati pe firma Pagina Ciudatului SRL, arata Newsweek Romania.

Share